Anders

Navetta XL reiswieg, Peg Perego

Navetta XL reiswieg, Peg Perego


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Groter van binnen voor meer comfort, blijft het net zo discreet op de achterbank van de auto waar het wordt geïnstalleerd dankzij de autoveiligheidsset. Je baby is veilig in zijn 3-punts harnas. U kunt de mand ook kantelen om oprispingen te voorkomen, waarbij het onderste deel tegelijkertijd recht wordt om een ​​kleine holte te vormen en te voorkomen dat de baby naar de onderkant van zijn gondel glijdt. Het is +: de achterkant van het schort kan dienen als een voorruit, erg handig om de gevoelige huid van uw kind te beschermen. De prijs: 229 € (autoveiligheidsset: 45 €). Meer info hier.

Groter van binnen voor meer comfort, blijft het net zo discreet op de achterbank van de auto waar het wordt geïnstalleerd dankzij de autoveiligheidsset. Je baby is veilig in zijn 3-punts harnas.
U kunt de mand ook kantelen om oprispingen te voorkomen, waarbij het onderste deel tegelijkertijd recht wordt om een ​​kleine holte te vormen en te voorkomen dat de baby naar de onderkant van zijn gondel glijdt.
Zijn +: de achterkant van het schort kan dienen als een zeer nuttige windscherm om de gevoelige huid van uw kind te beschermen.
Zijn prijs: 229 € (autoveiligheidsset: 45 €).
Meer info hier.