Anders

Veiligheidsslaper voor baby's, Rômer

Veiligheidsslaper voor baby's, Rômer


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De hoogst gewaardeerde gondel op de markt, zowel door consumenten als door ADAC, het toonaangevende bureau in Duitsland. De installatie van de reiswieg is niet ingewikkeld als het slapen van je baby met een zeer veilig harnas dat hem goed bij de schouders en buik houdt. Het smalle, robuuste lichaam is uitgerust met een voorwaarts anti-tip systeem en een versterkt zijscherm dat energie absorbeert rond het lichaam van uw kind in het geval van een schok. Ze zit op de achterbank van de auto met driepuntsgordels. Deze reiswieg is compatibel met Britax-kinderwagens die zijn uitgerust met het Click & Go-systeem. Het +: het SHR-systeem maakt het mogelijk om het platform van de kinderwagen met één hand te installeren en verwijderen. De prijs: 239 €. Meer info hier.

De hoogst gewaardeerde gondel op de markt, zowel door consumenten als door ADAC, het toonaangevende bureau in Duitsland.
De installatie van de reiswieg is niet ingewikkeld als het slapen van je baby met een zeer veilig harnas dat hem goed bij de schouders en buik houdt.
Het smalle, robuuste lichaam is uitgerust met een voorwaarts anti-tip systeem en een versterkt zijscherm dat energie absorbeert rond het lichaam van uw kind in het geval van een schok. Ze zit op de achterbank van de auto met driepuntsgordels.
Deze reiswieg is compatibel met Britax-kinderwagens die zijn uitgerust met het Click & Go-systeem.
Zijn +: met het SHR-systeem kunt u de reiswieg met één hand installeren en verwijderen.
Zijn prijs: 239 €.
Meer info hier.Opmerkingen:

 1. Olis

  Parding, dacht ik en duwde de boodschap weg

 2. Shamuro

  Bravo, they are simply excellent phrase :)

 3. Octe

  Gezaghebbend bericht :), leuk ...

 4. Gajora

  Ik moet toegeven dat degene die de nishtyak schreef werd besprenkeld.Schrijf een bericht