Je baby 0-1 jaar

Muggen: hoe bescherm je baby's?

Muggen: hoe bescherm je baby's?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De terugkeer van warmte markeert die van muggen ... en de zachte huid van je baby is verleidelijk voor hen! Hoe het te beschermen? Gelukkig zijn er parries.

Welke bescherming voor mijn baby?

  • Vóór 6 maanden: een klamboe of lange kleding. Thuis, wanneer uw baby in zijn wieg of gezellig is, geeft u de voorkeur aan de muskietennetklok boven gedrapeerd muskietennet omdat het zou kunnen stikken. Wanneer je uitgaat, zijn lange kleding de veiligste manier om het te beschermen, maar kies een losse katoen zodat het niet te warm is. De meeste kinderwagens bieden ook een klamboe dat er direct op past. Praktijk!
  • Na 6 maanden: kies voor producten "voor baby". Voor kinderarts Edwige Antier is het beter om afweermiddelen te vermijden: "Ze zijn nooit helemaal onschadelijk". Als uw peuter echter ouder is dan 6 maanden, kunt u de producten die verkrijgbaar zijn in de apotheek, gespecificeerd "voor baby", gebruiken voor de blootgestelde delen, waarbij u handen vermijdt omdat uw baby ze in de mond zou kunnen stoppen. Spray het afstotende middel in je handpalmen en niet rechtstreeks op je baby en breng het vervolgens aan op de gewenste gebieden.
  • En de muskietennetten? "De muggenbekers bevatten een product dat niet wordt aanbevolen, je kunt ze gebruiken wanneer je baby niet in de kamer is, zolang je wacht tot het product wordt geëvacueerd voordat je het terugplaatst. Armbanden en andere systemen echografie, ze zijn niet erg effectief en maken vaak een onaangenaam geluid voor het kind, "merkt de kinderarts op.

1 2