Je baby 0-1 jaar

Fly-baby, hoe gaat het?

Fly-baby, hoe gaat het?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vraag het andere ouders, het is niet het moment van het toilet van hun baby's dat ze de voorkeur geven ... de baby's trouwens ook niet! Maar de babyvlieg is een essentieel hulpmiddel voor het welzijn van je kleintje. Kleine kinderopvangcursus.

Wat is een vlieg-baby?

  • Een klein apparaat uitgerust met eenvoudige en ergonomische neusuiteinden, die dienen om het slijm op te zuigen.

Wat is het punt?

  • Tot 3 jaar weet je baby niet hoe hij alleen zijn neus moet snuiten. Als hij echter een overvolle neus heeft, is het essentieel om zijn luchtwegen voorzichtig te bevrijden om complicaties te voorkomen: een slecht gereinigde neus kan een KNO-infectie veroorzaken of bemoeilijken. Neus de neus van uw baby, het is ook een preventieve actie tegen luchtweginfecties: de neusafscheidingen "vallen" op de bronchiën en besmetten ze.

En fysiologische zoutoplossing?

  • Als de afscheidingen dik zijn, gebruik vóór het aspireren een zoutoplossing of een zoutoplossing, een zoutoplossing die vergelijkbaar is met die van bloed en lymfe, met name voor wassen, irrigatie ... van de neus en ogen. Een "pschitt" in elk neusgat, zuig dan met de baby-vlieg.

Welke vlieg-baby?

  • Er zijn handmatige of elektrische vliegenbaby's. Het is aan jou om te zien of je kiest voor eenvoud en gemakkelijke opslag of technische details.

Hoeveel kost het?

  • Van 5 tot 60 €volgens de modellen.

Safia Amor

Baby's neus? De goede gebaren in video.