Anders

Mont Blanc met kastanje crème

Mont Blanc met kastanje crème


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ingrediënten voor 4 personen: 250 g kastanje-room, 1 petit-suisse, 20 cl crème fleurette, 8 kleine schuimgebakjes, chocoladevermicelli. Realisatie: plaats de room in een slakom en bewaar 1 uur in de koelkast. Klop met een vork de kastanjecrème in een kom en voeg de petit-suisse toe om te ontspannen. Klop de crème fraîche heel koud in cantharel zonder suiker toe te voegen. Bewaar een paar lepels room. Voeg het bruin-Zwitserse mengsel toe aan de slagroom. Schik twee meringues op de bodem van de kopjes, dan de kastanje slagroom en decoreer met een beetje slagroom en wat chocolade vermicelli.

Ingrediënten voor 4 personen: 250 g kastanjecrème, 1 petit-suisse, 20 cl slagroom, 8 kleine schuimgebakjes, chocoladevermicelli.
richting: plaats de room in een slakom en bewaar 1 uur in de koelkast. Klop met een vork de kastanjecrème in een kom en voeg de petit-suisse toe om te ontspannen. Klop de crème fraîche heel koud in cantharel zonder suiker toe te voegen. Bewaar een paar lepels room. Voeg het bruin-Zwitserse mengsel toe aan de slagroom. Schik twee meringues op de bodem van de kopjes, dan de kastanje slagroom en decoreer met een beetje slagroom en wat chocolade vermicelli.