Anders

Mijn melk voor mij, er is geen betere!

Mijn melk voor mij, er is geen betere!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vind elke dag een van de informatie uit de nieuwe uitgave van de verzameling "Essentials of: 39 truths to feed your child", verkocht met het aprilnummer van. Vandaag zoom je in op de melk.

  • Aanbevolen door de gezondheidsinstanties, moedermelk is natuurlijk het best aangepaste voedsel aan de behoeften van uw baby. Rijk aan antilichamen, beschermt het tegen infecties en mogelijke allergieën. Milk? Niet echt de eerste vijf dagen van het leven, maar colostrum, een dikke gele vloeistof, rijk aan oligosacharide - een zeldzame suiker - in beschermende antilichamen en laag in lactose en lipiden. Het is voedzaam en zeer verteerbaar. De laxerende eigenschappen bevorderen de eliminatie van de eerste ontlasting, meconium. Een geweldige aanwinst om aan de slag te gaan in het leven van je peuter.
  • Geleidelijk begint het lactatieproces, gestimuleerd door zuigen en zuigen. Colostrum is verrijkt met lipiden en lactose. Het maakt plaats voor een overgangsmelk en transformeert na ongeveer tien dagen in een zogenaamde "rijpe" melk. Je baby vindt alles wat hij nodig heeft: koolhydraten en lactose, aan het begin van de voeding, daarna lipiden en eiwitten. Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert! Om nog maar te zwijgen van mineralen, vitamines en sporenelementen! Weet dat de samenstelling van je melk evolueert tijdens het voeden en gedurende de dag. Het verandert ook in de loop van de maanden om de behoeften van je kleintje te volgen.

Zuigelingenmelk is ook goed!

Borstvoeding of niet, je baby is een keuze voor jou. Als het voeden van je baby je niet overtuigt, kies dan voor kunstmatige borstvoeding in sereniteit in plaats van verplichte borstvoeding. Voel je niet schuldig over de voordelen van moedermelk waar je baby niet van zal profiteren! Tegenwoordig is er grote vooruitgang geboekt bij het verbeteren van de samenstelling van zuigelingenmelk die ernaar streven zo dicht mogelijk bij moedermelk te komen.

  • Zuigelingenvoeding, of zuigelingenvoeding, beslaat ongeveer de periode van 0 tot 6 maanden.
  • Vervolgformules, of melk van tweede leeftijd, nemen over tot het einde van het eerste jaar.
  • Melkformules voor jonge kinderen, of groeimelk, versterken de voedingsbalans van 1 tot 3 jaar.

Frédérique Odasso

Andere tips

Vind meer informatie in "Essentials of: 39 waarheden om uw kind te voeden", verkocht met het aprilnummer van zakformaat.

Eet alles, koppels, autoriteit, kinderopvang, allergieën, slaap, voeding, spelletjes en speelgoed, terug naar school ... vind andere essentiële tips.