Uw kind 3-5 jaar

Mijn kind moet worden geopereerd

Mijn kind moet worden geopereerd


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Je kind moet in het ziekenhuis worden opgenomen en je maakt je bijna zorgen over de fatale datum. Je kind is zo klein! Zal hij reageren op zijn operatie? We inventariseren met onze specialist.

Het probleem

  • U weet niet welke informatie u uw kind moet geven. Maar je voelt dat je aanwezigheid essentieel is om deze ervaring zo goed mogelijk te laten verlopen.

Wie stoort

  • Jouw kind Ondanks je geruststellende woorden, begrijpt hij niet altijd wat er zal gebeuren.
  • You. Het idee om je kind in handen te laten van een medisch team dat hem niet goed kent, baart je zorgen. En zelfs als de operatie geen bijzonder gevaar oplevert, voelt u zich niet helemaal gerust.

GEVAL VOOR GEVAL OPLOSSING

Hij zal een kleine interventie hebben

  • Doe een spalk, kleine hechting zonder verdoving ... uw aanwezigheid bij uw kind kan alleen maar nuttig zijn tijdens alle pre- en postoperatieve examens. Het kan inderdaad niet veel waarderen dat alle controles die het zal moeten ondergaan (röntgenfoto, bloedtest, verificatie van temperatuur, spanning, enz.).

Wat te doen:

  • Leg hem uit waarom hij een operatie moet ondergaan. Het is essentieel dat hij begrijpt dat niemand hem kwaad wil doen, integendeel. En bovenal, aarzel niet om zijn moed te waarderen, het zal hem helpen de koers te halen!

Hij zal een algehele narcose ondergaan

  • Ontmoet een anesthesist een week voor de ingreep. Dit is het moment om alle vragen te stellen die u plagen: hoe wordt het verdoofd, hoe lang duurt de operatie? In eenvoudiger bewoordingen, geef al deze berichten door aan de toekomstige bediende en beantwoord zijn vragen. Lieg niet, ook al lijkt het geruststellend.

Wat te doen:

  • Bereid met hem zijn koffer voor. Kies samen het speelgoed dat hij zal dragen, en niet te vergeten zijn babydeken. Eenmaal in zijn ziekenhuiskamer, zorg ervoor dat hij weet waarom hij een operatie nodig heeft. En zorg ervoor dat hij je zal vinden aan het einde van de operatie.

1 2