Je baby 0-1 jaar

Mijn baby huilt nog steeds na het voeden

Mijn baby huilt nog steeds na het voeden


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

"Na het voeden huilt mijn 2 maanden oude baby de hele tijd, heeft hij nog steeds honger?" Onze specialist, professor Patrick Tounian, hoofd voeding en gastro-enterologie in het Trousseau-ziekenhuis in Parijs, beantwoordt de vraag van Rose.

Het antwoord van Pr Patrick Tounian, hoofd van de afdeling voeding en gastro-enterologie van het Trousseau Hospital (Parijs) *

 • In de eerste levensmaanden is het herhaaldelijk huilen van de baby verontrustend voor de ouders, die niet weten hoe ze deze moeten interpreteren en niet weten wat ze moeten doen om ze te verlichten.
 • Huilen bij een baby is niet noodzakelijk een teken van onvervulde honger. Vooral wanneer deze tranen aan het einde van de voeding aankomen. Een baby die niet genoeg kan krijgen om te eten raakt van streek tijdens het voederen, omdat hij de borst niet kan vangen, of hij is niet tevreden met de stroom van melk.
 • Herhaaldelijk huilen aan het einde van de voeding kan een vrij algemeen verschijnsel zijn dat bekend staat als koliek bij kinderen. Het is een in de tijd omschreven fenomeen dat begint aan het einde van de 1e levensweek en eindigt rond 4 maanden.
 • Om redenen die niet altijd worden uitgelegd, beginnen sommige baby's heel vaak te huilen. Verschillende nummers worden genoemd. Deze tranen kunnen worden gekoppeld, wanneer ze zich voordoen aan het einde van de dag bij het instellen van het nycthemeral ritme (slaap-waak afwisseling).
 • Terugkerende tranen hoeven geen zorgen te maken, zolang ze maar goed onderscheiden zijn van luid, scherp en ongewoon huilen, wat een symptoom kan zijn van een verontrustend probleem en snel overleg vereist. Aarzel niet om met de kinderarts te praten die zal controleren of deze tranen geen pathologische oorsprong hebben.

* Auteur van Antwoorden op alle vragen die u heeft over het dieet van uw kind (Odile Jacob-edities)

Interview door Frédérique Odasso

Al onze antwoorden van baby-expertsOpmerkingen:

 1. Juhn

  Vlieg weg

 2. Mazugami

  de ideale variant

 3. Qaletaqa

  Daarin is ook iets goed idee, steun ik.

 4. Wigman

  Every month it gets better! Keep it up!

 5. Zusida

  het is absoluut niet compliantSchrijf een bericht