Je baby 0-1 jaar

Mijn baby verliest 's nachts zijn fopspeen

Mijn baby verliest 's nachts zijn fopspeen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

"Mijn baby verliest zijn fopspeen 's nachts ... Ik weet niet hoe het moet!" Dr. Béatrice Di Mascio, kinderarts in Parijs, beantwoordt de vraag van Marie-Alexandra.

Het antwoord van Dr. Béatrice Di Mascio, kinderarts in Parijs *

 • Zuigen is een fysiologische behoefte waardoor de pasgeborene endorfine, het hormoon van welzijn, kan afscheiden. Het brengt hem plezier en comfort en kan bijdragen aan het ritueel van in slaap vallen. Dit drijft veel ouders vaak om een ​​fopspeen aan hun baby aan te bieden, wanneer deze zijn duim niet kan vangen.
 • In de eerste maanden van het leven wordt slaap onderbroken door micro-alarmen, elk anderhalf uur. Een baby die eraan gewend is om in slaap te vallen met de fopspeen, weet niet hoe ze haar in haar bed moet vinden om het in haar mond te stoppen (in tegenstelling tot de duim). Dus roept hij zijn ouders huilend!
 • Tot 6-8 maanden hebben ouders wiens baby de fopspeen nodig heeft om in slaap te vallen geen andere keuze dan hun moeite te nemen en op te staan. Daarna kunnen ze de fopspeen aan een klein specifiek apparaat bevestigen dat bestaat uit een plastic tape die aan een clip is bevestigd om aan de turbulette te bevestigen. Ze kunnen hun baby langzaam laten zien hoe hij de fopspeen kan ophalen aan het einde van het stijve lint. Wees voorzichtig, bind de fopspeen nooit om de nek van een kind!
 • Vanaf 10 maanden kunnen ouders verschillende spenen in het bed plaatsen, waaronder fluorescerend, zodat hun baby ze 's nachts gemakkelijker en onafhankelijker kan vinden.

* Auteur van Mijn kind van geboorte tot kleuterschool (Albin Michel)

Interview door Frédérique Odasso

Al onze antwoorden van baby-expertsOpmerkingen:

 1. Grot

  Ik vind dat je geen gelijk hebt. We zullen het bespreken.

 2. Mikagami

  Volgens mij heb je het mis. Ik ben er zeker van. Laten we bespreken.

 3. Angelino

  Ik feliciteer, dit prachtige idee is trouwens noodzakelijkSchrijf een bericht