Je baby 0-1 jaar

Mijn baby kan niet alleen slapen

Mijn baby kan niet alleen slapen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wat te doen met een baby die alleen in slaap in de armen kan vallen? Is het normaal om je baby 's nachts borstvoeding te geven? Het punt met het boek "Ik voed mijn kind op" Laurence Pernoud.

Mijn baby slaapt alleen in onze armen

  • De vraag van Marine: "Onze dochter Lou zal binnenkort 2 maanden oud zijn en we hebben moeite met slapen voor de dag, na het voeden, na haar te hebben veranderd, wippen we haar in. Wanneer we zien dat ze slaapt, zetten we haar neer. delicaat in haar bed, maar een paar minuten later wordt ze wakker en begint meteen te huilen. Het is onmogelijk om haar in haar bed te laten slapen, ze slaapt alleen in onze armen. Wat moeten we doen? in bed of blijf je het dragen? "
  • Veel baby's hebben wat tijd nodig om het slaap / waakritme te krijgen en je kleine Lou is amper 2 maanden oud, ze is nog steeds erg klein. Het is normaal dat ze vaak gedragen, geknuffeld moet worden, het stelt gerust en kalmeert. Nog niet zo lang geleden was ze constant op en neer!
  • Je kunt je dochter helpen haar slaap te vinden door haar een paar minuten in haar bed te laten huilen als je moe bent. Als je elke keer dezelfde gebaren herhaalt, zal ze uiteindelijk haar eigen slaap vinden.

Mijn dochter slaapt bij ons om 's nachts borstvoeding te geven

  • De vraag van Dounia: "Onze kleine Irene is 9 maanden oud en heeft borstvoeding en slaapt de afgelopen 4 maanden bij ons om borstvoeding te vergemakkelijken 's nachts en' s nachts wordt ze weer wakker om een ​​paar minuten te zogen. of deze situatie normaal is of niet? "
  • Irene is opgegroeid, ze is nu negen maanden oud en je moet haar van je afnemen zodat ze autonoom kan worden: na negen maanden moet ze 's nachts niet de borst nemen maar alleen slapen, indien mogelijk in haar kamer . Dit is een verandering die je beetje bij beetje kunt aanbrengen, maar dat is noodzakelijk.

Ontdek in de boekhandel de nieuwe editie van "Ik voed mijn kind op"

Baby: al ons deskundig advies