Je baby 0-1 jaar

Mijn baby huilde een paar dagen lang

Mijn baby huilde een paar dagen lang


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

"Mijn baby een paar dagen de hele tijd huilend, wat te doen?" Onze specialist, Dr. Di Mascio, kinderarts in Parijs, beantwoordt de vraag van Pauline.

Het antwoord van Dr. Béatrice Di Mascio, kinderarts in Parijs *

  • De kreet is een communicatiemiddel waarmee de baby een behoefte, een emotie, een gevoel, een ongemak, een pijn kan uitdrukken ... In de eerste dagen van het leven is het niet altijd gemakkelijk om ze te decoderen voor de moeder.
  • De baby moet huilen om te communiceren en aangeven dat hij iets wil: een knuffel, eten, veranderd worden, slapen ... Sommige baby's huilen meer dan anderen en het is niet ongewoon om ze op bepaalde momenten te zien huilen van de dag, regelmatig.
  • Een baby van een paar dagen oud die de hele tijd huilt maakt geen bevlieging maar betekent dat er iets mis is. Maar alleen omdat je baby veel huilt, wil nog niet zeggen dat je een slechte moeder bent! Er kunnen verschillende redenen zijn voor het huilen van de baby: hij kan worden geboren na een traumatische geboorte, hij kan een intolerantie hebben voor koemelk, hij heeft een gastro-oesofageale reflux ... Hij kan ook koliek van het kind beginnen.
  • Het is niet normaal dat een baby onophoudelijk huilt. Laat hem niet huilen en je moet met de kinderarts praten. Hij zal zoeken naar de mogelijke oorzaken van zijn tranen om oplossingen te vinden om hem te verlichten en te kalmeren.

* Auteur van Mijn kind van geboorte tot kleuterschool (Albin Michel)

Interview door Frédérique Odasso

Al onze antwoorden van baby-experts