Zwangerschap

Maand 9 in utero: het tijdstip van afwerking

Maand 9 in utero: het tijdstip van afwerking


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dit is de maand van afwerkingen, de laatste ontwikkelingen. Klaar voor de grote dag van zijn geboorte, je baby is perfect tot het laatste moment. Visie, smaak, zijn zintuigen staan ​​bovenaan en hij begint zijn eerste herinneringen op te halen. Het is ook een laatste schoonheid ... voor de grote dag van uw vergadering!

Hij begint te proeven

  • Enkele smaken van het voedsel dat u consumeert wordt verzameld in het vruchtwater: het is de overdracht van de placenta. Wanneer uw baby slikt en spuugt, wanneer hij deze vloeistof inademt en uitademt, ontdekt hij alles wat u eet. Smaken zoals knoflook, komijn, curry, wortelen, chocolade ... gaan heel snel in het vruchtwater. De smaken van het voedsel dat u eet als u zwanger bent, worden doorgegeven aan uw baby via de vloeistof en uw pasgeboren baby houdt ze - minstens vier dagen - na de geboorte vast.

De visie: het laatste gevoel om volwassen te worden

  • Visie is het laatste gevoel om te rijpen. Waarom zou u zich immers haasten? In je buik is er niet veel te zien! Dit systeem wordt daarom weinig gestimuleerd. Er wordt echter gedacht dat de foetus op korte termijn verschillen in lichtintensiteit waarneemt. Maar westerse moeders zijn over het algemeen gekleed, hun baby is vaker wel dan niet in het donker!

Plaats om de eerste herinneringen

  • Dankzij zijn ontwikkelende zintuiglijke vaardigheden en de rijping van zijn hersenen, kan je toekomstige pasgeboren baby zijn eerste herinneringen beginnen te krijgen.
  • Dus bij de geboorte kan hij een slaapliedje herkennen dat je heel vaak aan het einde van de zwangerschap zou hebben gezongen, of de stem van zijn vader als hij tijdens deze negen regelmatig in de buurt van je buik sprak maanden.
  • Op dezelfde manier toont je baby een duidelijke voorkeur na de geboorte voor geuren die aanwezig zijn in het voedsel dat je hebt geconsumeerd aan het einde van de zwangerschap, waarvan de moleculen in het bloed zijn gegaan en die hij later in zijn vruchtwater.

1 2