Je baby 0-1 jaar

Bewaarmodi: welke te kiezen?

Bewaarmodi: welke te kiezen?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Moedersassistent, collectief kinderdagverblijf, ouderlijk kinderdagverblijf, kinderdagverblijf, bedrijfs- of au pair, niet gemakkelijk om te navigeren tussen de verschillende vormen van zorg. Hoe werken deze verschillende structuren? Hoeveel gaat het u kosten? Hier zijn onze tips en alle praktische informatie om uw keuze te maken.

De moeder-assistent

Het gebruik van een gastouder geeft uw kind een meer gepersonaliseerde kinderopvang. Ze verwelkomt thuis maximaal vier kinderen. Ze woont vaak in de buurt van het huis van de ouders, haar uren zijn flexibel, ze kan het kind houden als hij ziek is, dit zijn belangrijke voordelen. Hoe een assistent kiezen? Hoe het te betalen? Ons advies voor een bewaker in vrede.

Ik kies een moeder-assistent.

De collectieve kwekerij

De collectieve kinderkamer biedt een opvang die geschikt is voor kinderen van 2 maanden en een half tot 4 jaar. Welke stappen te nemen? Wat zijn de voordelen voor dit soort zorg? Hier zijn enkele verklaringen die u zullen helpen uw weg te vinden.

Collectieve kinderkamer, instructies voor gebruik.

De ouderlijke wieg

De ouderlijke wieg stelt een zorgwijze voor waarbij de ouders rechtstreeks betrokken zijn. Voordelen, nadelen, bediening: hier is nuttige informatie.

Alles over de wieg van de ouders.

Familie crèche

De familiale crèche biedt uw kind een persoonlijker welkom, met twee of drie kinderen per kraamverzorgende. Hoe werkt de familiecrèche? Alle informatie over deze zorgwijze.

Ik informeer naar de familiecrèche

De bedrijfskamer, een goed idee?

De bedrijfskamer, je hebt erover gehoord. Het principe: sommige bedrijven bieden aan om de kinderen van hun werknemers in kinderdagverblijven onder te brengen. Een zorgwijze in ontwikkeling.

Bedrijfskamer, operatie.

Gedeelde bewaring, instructies voor gebruik

Thuiszorg is duur, dus waarom de kosten niet delen met een ander gezin? Dit is voordelig en wanneer relaties goed zijn, helpt het bij het creëren van banden van vriendschap, delen. Enige nadeel: je moet akkoord gaan voordat je begint.

Deel ik?

 

Het kinderdagverblijf

Het is belangrijk voor uw baby om vertrouwd te raken met de gemeenschap en om te gaan met andere kinderen. Hij heeft het nodig en jij ook! Je hebt het recht om jezelf op te pakken en te verwennen zonder schuldgevoel.

Ik voer het in?

De micro-kinderkamer

Het zijn niet alleen collectieve kinderdagverblijven in het leven. Om het tekort aan plaatsen te compenseren, bieden andere structuren aan om je baby in gemeenschap te verwelkomen. Dit is het geval voor micro-kinderdagverblijven.

Instructies voor gebruik

De Au Pair

De au pair zorgt voor de kinderen thuis en kan ze haar moedertaal leren als ze vreemd is. Welke regels zijn van toepassing op dit soort hechtenis?

Ons advies voor het vinden van een au pair.

Bewaring: welke kosten?

Kinderdagverblijf, kraamverzorgende, kindermeisje thuis, het is niet eenvoudig om te beslissen welke kinderopvang het beste past bij de behoeften van uw baby en uw budget ... Kleine inventaris om u te helpen beoordelen hoeveel om de wacht van je kind op te voeden.

Hoeveel kost het en wat helpt?

Betaal je oppas

Als u een moederassistent kiest om voor uw kinderen te zorgen, bent u het die deze rechtstreeks betaalt. Ons advies om u daar te vinden.

Hoe betaal ik mijn oppas?