Welzijn

Afvallen na de baby

Afvallen na de babyWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Je zwangerschap liet je in het geheugen een paar extra kilo's achter? U geeft borstvoeding? U zult zonder veel moeite afvallen ... U geeft geen borstvoeding of meer? Je kunt sprinten op de dunne lijn en ze smelten, hier zijn enkele goede gewoonten om het lichte hart te adopteren!

Je wilt graag die paar kilo's kwijt die wanhopig aan je heupen en dijen vastzitten sinds de komst van je baby. Maar geef het toe: je bent niet erg gemotiveerd. Je vindt het veel spannender om voor je peuter te zorgen dan de middag in een sportschool door te brengen. Om u te helpen weer aan de lijn te komen, hebben we tips van specialisten en tips van moeders verzameld. Pikken volgens uw smaak en volgens uw verlangens ...

Tijd: een belangrijke bondgenoot om af te slanken na de baby

 • Eerste belangrijke en nogal geruststellende feit voor degenen die, enkele maanden na de geboorte, wanhopen om hun gebruikelijke gewicht te herwinnen: het duurt tussen zes maanden en een jaar om het lichaam weer normaal te maken. En om een ​​dieet te volgen dat werkt, moet je wachten om klaar te zijn in je hoofd. Het is vaak de terugkeer naar het werk, of het vooruitzicht van vakantie, die de wens oproept om een ​​poging te doen om gewicht te verliezen.
 • En als niets u verhindert om een ​​dieet te starten tijdens de borstvoeding, weet dan ook dat u, om 750 gram melk per dag te produceren, 500 calorieën verbruikt!

Geen beperkend dieet voor jonge moeders

 • Na de geboorte van de baby is er geen sprake van om in een dieet te komen of een dieet dat te beperkend is voor lage calorieën! Je moet alles eten, of bijna alles, om de reserves aan te vullen die je baby negen maanden lang heeft gegeten om te groeien. Zo vindt u in vlees, fruit, groenten en vis de vitamines en sporenelementen die u nodig hebt, in kaas en zuivelproducten, mineralen (inclusief onmisbaar calcium) en in groenten droge en zetmeelrijke koolhydraten langzaam.

Kies caloriearm voedsel om af te vallen

 • Calorische dichtheid is het aantal calorieën per volume voedsel. Geen verrassing als je leert dat families van voedsel om op te focussen wanneer je wilt afvallen, die zijn die weinig calorieën bevatten: groene groenten, fruit, magere zuivelproducten (ze nemen een grote plaats in op het bord en in maag, en vermijd het gevoel van honger), evenals voedsel met gemiddelde calorieën zoals brood, ontbijtgranen, rijst, pasta, aardappelen en peulvruchten. Omgekeerd zullen voedingsmiddelen met een hoge calorische dichtheid (zoals alcohol, snoep, boter, oliën, vet vlees, cakes, koekjes, enz.) Moeten worden verminderd, min of meer afhankelijk van het geval. (Ze nemen weinig ruimte in op het bord en vullen de maag niet, maar ze bevatten veel calorieën.)
 • U hoeft geen calorieën te tellen. Het belangrijkste is dat het dieet evenwichtig isterwijl het aangenaam en voedzaam genoeg is om geen honger te voelen of verleid te worden om onderweg op te geven.

Rehabiliteer de pulsen

 • Peulvruchten zijn al lang verboden in diëten onder het voorwendsel dat ze mesten. Het was een vergissing. Het zetmeel dat ze in grote hoeveelheden bevatten is integendeel een van de beste kenmerken van de plannen Het levert niet alleen energie voor spieren en de hersenen, het kalmeert ook de eetlust en vermindert lichaamsvet.
 • Een ander voordeel van peulvruchten is dat hun eiwitgehalte het mogelijk maakt om de consumptie van vlees of vis niet te onderdrukken maar te beperken. Hetzelfde geldt voor voedingsmiddelen afgeleid van granen zoals brood, pasta, rijst, enz. Onder zetmeelrijke voedingsmiddelen moeten alleen aardappelen met weinig eiwitten maar veel vitamine C worden gecombineerd met meer dierlijke eiwitten.

Doe de juiste associaties om af te vallen

 • Combineer voedingsmiddelen met gemiddelde en hoge calorieën met gerechten met lage calorieën in hetzelfde menu (vooral groenten of fruit). Deze combinatie heeft een dubbel voordeel: het verzadigt zonder vetmesten (groenten kunnen in onbeperkte hoeveelheden worden ingenomen), en dit huwelijk van zetmeelrijke voedingsmiddelen, fruit of groenten met een kleine hoeveelheid dierlijke eiwitten maakt suikers mogelijk, die Absorptie wordt vertraagd en beweegt zich voornamelijk naar de spieren en hersenen, waardoor ze niet als vet kunnen worden opgeslagen.
 • U kunt een bord met vleeswaren niet weerstaan? Overdrijf het niet en begeleid het met crudités. Franse frietjes? Ja, maar geassocieerd met groene groenten. Heb je liever zoet? Geniet van een klein stukje chocoladetaart maar met een fruitsalade, of een of twee koekjes met een yoghurt of een appel. Wanneer ze afzonderlijk worden geconsumeerd, zullen deze voedingsmiddelen helemaal niet dezelfde rol spelen bij eetlust en gewichtsverlies.
 • Als je veel te verliezen hebt of als je sneller wilt afvallen, is het het beste om jezelf tijdens de eerste weken van friet, worst en rillettes te onthouden en jezelf te beperken tot langzame koolhydraten en fruit of groene groenten . Voorbeelden van effectieve bruiloft: pasta-tomaten à la provençale, gegratineerde rijst-courgette, linzen-tomatenpulp, enz.
 • Natuurlijk kan deze basis worden aangepast door een arts, die uiteindelijk psychologische hulp zal bieden of de formule zal aanpassen aan vrouwen die meer moeite hebben dan anderen om af te vallen. Maar meestal kun je het alleen doen.

1 2 3