Je kind 3-5 jaar

Mia en de Migou

Mia en de Migou


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ontdek deze zeer mooie film van de regisseur van "De profetie van kikkers". De graphics zijn fantastisch en het verhaal geweldig ... Mis het niet, uw kinderen zullen er dol op zijn!

  • Bij de dood van haar moeder druist de frisse Mia, 10 jaar oud, in tegen de mening van iedereen, op zoek naar zijn vader "die hem zo mist". Ze weet niet dat hij net een ongeluk heeft gehad op de bouwplaats van een schurk die vergeet het regenwoud te plunderen om zijn hotelcomplex te bouwen! Tijdens haar reis zal Mia een raadselachtig bos oversteken en vreemde wezens ontmoeten (zoals grote marshmallows!) Begiftigd met magische krachten, de Migous. Ze raakt ook bevriend met Aldrin, de zoon van de gepassioneerde sterrenpromotor. Helaas is zijn vader een vreselijk personage!
  • Cis een film een ​​beetje meer eens dan "De profetie van kikkers" dezelfde regisseur en we hielden zoveel. Maar in deze ecologische fabel, goed in het tijdperk van tijd, zijn de afbeeldingen net zo flamboyant. Sommige scènes zien er zelfs uit als wilde foto's.

Wist u dat

  • Het nasynchroniseren van stemmen Mia en de Migou werd toevertrouwd aan een schokgieten! Dany Boon leent zijn stem en zijn onnavolgbare accent aan Migus, terwijl Yolande Moreau de 3 tantes en de heks verdubbelt. Jean-Pierre Coffe en Pierre Richard namen ook deel aan het avontuur.
  • Van 4-5 jaar oud, door Jacques-Rémy Girerd, Gebeka Films, 1 uur 31.
  • Waar het te vinden?

Agnes Barboux