Nieuws

Zet je hoed op! We breien samen

Zet je hoed op! We breien samen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

520.000 ... dit is het aantal gebreide cups dat dit jaar in 2017 wordt verwacht als onderdeel van de solidariteitsoperatie "Mets ton bonnet" die geld inzamelt voor de vereniging Les Petits Frères des Pauvres.

  • Gedurende 12 jaar, bij het naderen van de winter, werpt de solidariteitsoperatie "Zet je hoed op" geld op voor de vereniging Les Petits Frères des Pauvres. Het doel van de "Zet je hoed op" -operatie is om wollen hoeden te breien en te verzenden voor 10 december. Vanaf januari worden de gebreide mutsen op onschuldige smoothieflessen geplaatst zodat ze niet koud zijn ... en vooral om de vereniging Les Petits Frères des Pauvres te helpen, die ouderen helpt.
  • Voor elke gekochte fles wordt inderdaad 0,20 euro aan de vereniging geschonken. Het doel van dit jaar is om 520.000 kleine hoeden te oogsten ...
  • De flessen met deze grappige hoedjes zijn te koop in de Carrefour, Monoprix en ook in de winkels Paul en Croissanterie.
  • Op de metstonbonnet.fr-website vindt u knit-tutorials, leuke motorkapmeesters om te downloaden en alle praktische informatie over deze geweldige solidariteitsoperatie.
  • Gebreide mutsen moeten worden verzonden naar: "Petits Bonnets", The Little Brothers of the Poor, 64 avenue Parmentier, 75011 Parijs

Klik op onderstaande afbeelding om de mooiste creaties te zien