Je baby 0-1 jaar

Mijn tweeling is allemaal hetzelfde, is het normaal?

Mijn tweeling is allemaal hetzelfde, is het normaal?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De een glimlacht, de ander lacht ... De een draait zich opzij, de ander rent een rolbal ... Je tweeling spendeert zijn tijd om na te doen. Een noodzakelijke stap voor hun ontwikkeling.

Het probleem

Zodra de een iets doet, de ander ook. Alsof je tweeling vooruitschiet door mimiek ...

Wie verstoort het?

  • You. Kortom, je bent een beetje bang dat hun persoonlijkheid niet op een goed gedifferentieerde manier is opgebouwd.

Je tweeling is fusioneel?

  • Nabootsing tussen tweelingen is zelfs sterker dan tussen twee vrienden van dezelfde leeftijd, omdat ze samen in utero woonden! Het is een speciale link die bewaard moet blijven.
  • Als de een huilt, observeert de ander wat er gebeurt. Hij ziet zijn moeder of vader op het veld aankomen? Dan probeert hij op zijn beurt vaak overbieden: hier schreeuwt hij!
  • Dit fenomeen kan nog meer worden benadrukt als uw kinderen monozygoten zijn (identieke tweelingen). Hun genetische erfenis is identiek en studies tonen aan dat inderdaad bepaalde verwervingen of kinderziekten tegelijkertijd kunnen worden geactiveerd!
  • Wat te doen. Richt je niet op twinning, soms ten onrechte gedemoniseerd. Dit is een noodzakelijke stap in hun ontwikkeling. Natuurlijk, probeer ze te onderscheiden door kleding, speelgoed ... Geef de voorkeur aan twee wiegen voor nachten zoals dutjes in plaats van één, zelfs als de andere de andere dag samen in bed speelde.
  • Wat te vertellen. "Hier, Rose, je langhangende konijn, Celia, wil je je lieve zakdoek?"

1 2