Uw kind 5-11 jaar

Onderzoek verrichten

Onderzoek verrichten


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kinderen zijn van nature nieuwsgierig ... zoveel te beter! Het is een goede motor voor scholing. Het is aan jou om je schooljongen aan te moedigen in zijn zoektocht naar informatie. Hier is hoe het in de klas is gedaan en onze tips om hem thuis te helpen.

 • In cyclus III, het weten hoe te lezen, als het de neiging heeft om naar plezier te lezen, gaat ook richting leren. Uw kind kan lezen gebruiken als een hulpmiddel om zijn nieuwsgierigheid te bevredigen.
 • Informatiebronnen zijn meerdere en het wordt geleid door de volwassene (zijn leraar, een van zijn ouders ...) dat hij zijn eerste stappen zet. Dan gaat hij heel snel alleen verder.

Wanneer begint het?

 • Referentiedocumenten woordenboeken, encyclopedieën, grammatica's, databases, websites op internet. Activiteiten rond deze documenten beginnen in CE1. Het gebruik van het woordenboek wordt eerder benaderd in zijn manipulatie en organisatie dan in documentair gebruik.
 • In cyclus III, het gebruik wordt overweldigend en uw kind ontdekt de (geschreven) encyclopedie. Referentieboeken in grammatica, geschiedenis en aardrijkskunde worden tijdens deze cyclus gebruikt. Ten slotte begint het internetwerk ook op dit moment, zelfs als uw kind gevoelig is voor cyclus II.

1 2 3 4 5Opmerkingen:

 1. Hartley

  Ik ben eindig, mijn excuses, maar het komt niet in de buurt van mij. Wie kan er nog meer helpen?

 2. Pallatin

  Vlieg weg

 3. Averell

  Je moet je op het verkeerde pad vertellen.

 4. Wethrby

  Ik denk dat je geen gelijk hebt. Ik kan de positie verdedigen. Schrijf me in PM, we zullen praten.

 5. Besyrwan

  Welke woorden ... Super, briljante zin

 6. Taushura

  I saw it by chance. Niet verwacht.Schrijf een bericht