Zwangerschap

Zwangerschap: Biokinergic kan u helpen

Zwangerschap: Biokinergic kan u helpen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Rugpijn, misselijkheid, baby zitten ... Halverwege tussen osteopathie en de Chinese geneeskunde, is biokinergie gebaseerd op het opnieuw in evenwicht brengen van spanningspunten van het lichaam. Een zachte methode die de problemen van de zwangerschap kan verlichten.

Wat is biokinergie?

  • Halverwege tussen osteopathie en de Chinese geneeskunde, is biokinergie een zeer zachte handmatige verzorgingstechniek, die ernaar streeft terug te gaan naar de bron van pijn om het te verlichten. De beoefenaar zal de spanningen van het lichaam opheffen zodat het beter kan werken.
  • Biokinergie is niet bedoeld voor zware pathologieën die aanzienlijk chirurgisch of medisch beheer vereisen. Het is perfect geïndiceerd om het kwaad van de zwangerschap te verlichten.

Hoe is een biokinergie-sessie?

  • Zij duurt ongeveer een uur. De behandelaar vraagt ​​u eerst naar de omstandigheden waarin uw symptoom voorkomt, of het een specifieke pijn of een stoornis is: slaapprobleem, ischias ...   Zodra zich een storing in het lichaam voordoet, zij het energetisch, mechanisch of psychisch, zullen spanningen op bepaalde punten van het lichaam optreden en weefsels spiraalsgewijs rond deze punten. Op elk punt van spanning correspondeert een verwonding, of het nu psychisch, energiek of organisch is.
  • Door de patiënt te manipuleren, neemt de arts deze weefselwikkelingen waar. Door een kleine druk van de handen stimuleert het deze punten om de spieren te ontspannen en hun beweeglijkheid naar de gewrichten te vergroten. Biokinergie wil het lichaam helpen zijn zelfregulatie en algehele balans terug te vinden.

Welke zwangerschapspijn kan worden verlicht?

  • Misselijkheid, rugpijn, zware benen, slapeloosheid ... pathologieën die zwangerschap kunnen bederven, ontbreken niet. Goed nieuws, ze kunnen worden verlicht met deze zachte techniek. Voor rugpijn veroorzaakt door het gewicht van de baby, zal de arts bijvoorbeeld op de weefselpunten inwerken en het spier- en gewrichtssysteem van de toekomstige moeder verlichten.
  • Biokinergica kan ook een baby in een stoel helpen om te draaien, zelfs in de late zwangerschap. De behandelaar zal werken aan de positionering van het kind en helpen zijn plaats te vinden: "Het werkt voor ongeveer drie zwangere vrouwen op vijf die ik in overleg zie", zei Marc Massoteau, biokinergiste en voorzitter van de voorzitter van de vereniging MK biokinergie.

1 2