Uw kind 1-3 jaar

Marche: alles wat je moet weten

Marche: alles wat je moet weten


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Leren lopen is een enorme stap in de verovering van de wereld. Volg vanaf zijn handen tot zijn eerste race zijn vorderingen en ontdek het advies van onze specialisten in geval van problemen.

 

Lopen: 6 grote stappen

Eerst staat hij op zichzelf, klampt zich vast om vooruit te komen, dan laat hij een paar seconden los ... Wat een avontuur! Dan zal hij zijn evenwicht perfectioneren, en uiteindelijk lopen als een grote dan rennen. Laten we het leeftijd voor leeftijd volgen in deze grote stappen.

Vooruit: praktisch advies

Je kunt je peuter een ondersteunende omgeving bieden, maar het ideaal is om hem rustig in zijn eigen tempo te laten trainen. Laurence Vaivre-Douret, neuropsycholoog en psychomotor, geeft u aanwijzingen.

Lopen, hoe werkt het?

Dit is een van de belangrijkste stappen in het leven van je baby. Een gigantische stap die nadere aandacht verdient ... We maken de balans op met een quiz.

Zijn eerste wandelschoenen

Uw kind is op de eerste stappen? Het is tijd om je eerste wandelschoenen te kiezen. Een schoen die weet hoe hij aan moet, moet weten hoe hij aan moet doen zonder pijn te doen. De te weten punten voor kleine schoenen zijn altijd goed aangepast.

De 4 poten, een stap vereist?

Uw kind is bijna 10 maanden oud en beweegt nog steeds niet op handen en voeten? Raak niet in paniek. Hij zal de wandeling binnenkort bereiken zoals iedereen van zijn leeftijd. Dit is geen must om op handen en voeten te bewegen ...

Marche: het advies van specialisten

Is de draver goed voor je kind? Is de 4 poten een verplichte stap? Op welke leeftijd maakt u zich zorgen als hij niet werkt? Onze specialisten geven u benchmarks.

Lopen: vind schoenen aan je voeten

Bij de geboorte zijn de voeten voornamelijk gemaakt van kraakbeen en vet. Het zal 21 jaar duren om volledig te verbenen. In de tussentijd moeten ze het gewicht van je kleintje dragen. Het is daarom belangrijk om goede schoenen aan te bieden ... op het juiste moment.

Hij heeft geen haast om te lopen ...

Een kind kan rond de 12-14 maanden lopen. Maar pas op, dit is slechts een gemiddelde! Als de jouwe langzaam de eerste stappen zet, geen reden om je zorgen te maken. Zijn prioriteiten kunnen ergens anders liggen!

Hij loopt vreemd

Voeten in eend, knieën aanraken, cowboystap ... zijn eerste stappen lijken niet goed te zijn. Van triviale tot minder vaak voorkomende afwijkingen, alles wat u moet weten voordat u het naar de kinderarts brengt.

Zoom: de eerste stappen in afbeeldingen

Leren lopen is alles behalve kinderspel! Van de aangeboren loopreflex tot de eerste echte stappen, het pad is lang. Bewonder in beelden de 12 stappen die aan het lopen voorafgaan.

Wandelwagen, goed idee?

Je peuter staat op en lijkt een paar stappen te willen zetten terwijl hij aan het meubilair staat? De mogelijkheid om hem een ​​wandelwagen aan te bieden!

Een portier, maar welke?

De drager is een stuk speelgoed dat goed wordt gewaardeerd door leerling-wandelaars! Hoe het te kiezen? Welke veiligheidsinstructies? Ons advies.

Trappen: wat een avontuur!

Om hem naar de kribbe te brengen: stappen om te klimmen. Om naar mamy te gaan: geen lift. En je peuter die zich altijd laat dragen!

Platte voeten: moet je je zorgen maken?

In plaats van gebogen te zijn, is de boog van uw kind plat. Uw arts moet het hebben gemerkt ... Maar vandaag geven platte voeten meestal geen reden tot zorg. Maar je moet je kind helpen als hij zich niet op zijn gemak voelt.Opmerkingen:

  1. Zak

    Iedereen is niet zo eenvoudig als het klinkt

  2. Meztitilar

    Ik denk dat je het fout hebt. Ik ben er zeker van. Ik stel voor om het te bespreken. Email mij

  3. Maulkis

    Geweldige post - geen woorden. Bedankt.Schrijf een bericht