Uw kind 1-3 jaar

Wandelen, instructies voor gebruik

Wandelen, instructies voor gebruik


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Is de draver goed voor je kind? Is de 4 poten een verplichte stap? Op welke leeftijd maakt u zich zorgen als hij niet werkt? Onze specialisten geven u benchmarks.

Om de spieren van zijn rug te respecteren, vermijd ik mijn baby te lang in zijn zitschaal te laten zitten (of gezellig).

 • Tot de leeftijd van 3 maanden, overdrijf het niet voor te lange periodes, bijvoorbeeld voor een dutje, omdat de positie die uw baby daar aanneemt niet erg goed is voor zijn wervelkolom nog steeds "zacht". Als u een lange rit moet maken, geeft u de voorkeur aan de reiswieg zodat uw peuter kan gaan liggen. Hetzelfde geldt voor de ligstoel: tot 1 maand kantelen, zodat uw kind zich in een horizontale positie bevindt en vervolgens rechtzetten gedurende de weken, afhankelijk van de evolutie van zijn hoofd .
 • Bied hem tegen 1 maand een mobiel of een portaal aan in het verlengde van de as van zijn lichaam, iets lager dan zijn ogen, om het te stimuleren. Hij zal zijn ogen fixeren - het is interessanter dan het plafond! -, zal proberen de figuren aan te raken terwijl hij controle over zijn hoofd uitoefent.

Het park is goed voor de psychomotorische ontwikkeling van mijn kind.

 • In tegenstelling tot de wekmat, die u vanaf 3 maanden aan uw peuter kunt aanbieden, heeft het park het voordeel dat het een veilige ruimte is voor uw kind en veilig voor u. Zonder risico op letsel, ontdekt hij zijn omgeving en verhoogt hij zijn fysieke en psychomotorische ervaringen, mogelijk gemaakt door stabiele benchmarks. Veel plezier met het trekken van zijn aandacht door speelgoed aan de tralies te hangen zodat hij ze wil bereiken. Je kleine nieuwsgierige moet niet lang weerstaan ​​voordat hij een oplossing zoekt om zichzelf te hijsen.
 • Het is geen toeval dat veel kinderen voor het eerst in hun park opkomen. Hij zal plezier hebben in het opnieuw beginnen volledig te beheersen, maar het niet uren laten staan, hij zou zich vervelen. Hij wil en moet ook zijn verkenningen uitbreiden.

1 2 3Opmerkingen:

 1. Zurg

  Het is interessant. Vertel het me alsjeblieft - waar kan ik meer informatie over dit onderwerp vinden?

 2. Danilo

  The topic is interesting, I will take part in the discussion. Together we can come to the right answer. Ik ben er zeker van.

 3. Truesdell

  Het uitstekende antwoord, is collega :)

 4. Claudios

  Of er analogen zijn?

 5. Tygojinn

  Excuse me for interfering, I wanted to express my opinion too.Schrijf een bericht