Galleries

Wiegjes: de selectie

Wiegjes: de selectieWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Bekijk de diavoorstelling

Het bed van je baby, een belangrijke aankoop! Bekijk voordat je begint onze selectie babybedden. U zult zeker een model vinden dat u bevalt.

Zie ook: beveiligingsregels

Selectie bijgewerkt op 5 december 2017

Wiegjes: de selectie (14 foto's)

Cradle Home Stokke

Met een breedte van slechts 50 cm is het uiterst praktisch in gebruik, zelfs in de kleinste ruimtes. Home Stokke Gray Mist Cradle schommelt zachtjes om je baby in slaap te wiegen. Het zachte, lichtgewicht wiegtextiel biedt je baby een uitstekende luchtcirculatie en een gezellige omgeving om te rusten, slapen en dromen: € 298,99. Waar het te vinden?

Wieg BabyBjörn

Echte cocon zacht en comfortabel, hier is een lichte wieg die gemakkelijk van de kamer van de ouders naar die van de baby kan worden verplaatst zonder hem wakker te maken. Als de baby wakker wordt, zullen zijn eigen bewegingen zachte schommelingen veroorzaken die geruststellen en vredig slapen. De mesh-stof en de hoogte zorgen ervoor dat je baby altijd goed in de gaten kunt houden. Bruikbaar vanaf de geboorte tot 6 maanden (maximaal gewicht 8 kg): 319,90 €. Waar het te vinden?

Bed Cot Cambrass

We houden van zijn lijn en zijn praktische kant! Het evolueert met uw kind en verandert in een kantoor door het eenvoudig om te draaien!
Dit bed is ultralicht dankzij de stalen structuur. De afmetingen: 100 x 134 cm. Verschillende kleuren om uit te kiezen.
620 € (Bed Be Cot of Cambrass).

Waar het te vinden?

Evolutionair bed van Micuna Olimpia

Dit babybedje met strakke lijnen, schaalbaar en ecologisch, volgt je baby vanaf de geboorte tot 4/5 jaar. Met 4 wielen met remmen, beweegt het gemakkelijk. De mobiele zijbarrière, eenmaal verwijderd, biedt het kind de mogelijkheid om naar bed te gaan en zelfstandig op te staan, een uitstekende leerervaring voordat het naar een "groot" bed gaat: 490 €. Waar het te vinden?

Gonatt Ikea babybed

Kleine prijs maar effectief! Het biedt twee meer hoogtes en één kant trekt uit wanneer uw kind opgroeit. De afmetingen: 60 x 120 cm.

159 € (Gonatt Ikea babybed).

Waar het te vinden?

FDTC Diabolo babybedje

We houden van het ontwerp met afgeronde en zachte vormen en de kleur! De matras (120 x 60 cm) wordt apart verkocht. Voor baby's van 0 tot 3 jaar oud.
249 € (Diabolo babybed van FDTC).

Waar het te vinden?

Leander evolutionair bed

Een hoge prijs, maar dit schaalbare Scandinavische houten bed volgt uw kind tot 8 jaar! Het biedt 4 configuraties: babybedje met matras in hoge positie van 0 tot 5 maanden, lage positie van 5 maanden tot 2 jaar, slaapbank tot 3 jaar, daarna juniorbed.

1099 €.

Waar het te vinden?

Wieg Sleepi mini uit Stokke

Te geruststellend, deze ovale vorm die baby een gezellig universum biedt. Komend uit Noorwegen, past het zich aan de leeftijd van uw kind tot 10 jaar oud aan. We kunnen zijkanten toevoegen, een van de zijkanten verwijderen, de hoogte van de bedbodem aanpassen ... 399 € (Sleepi mini Stokke).
Waar het te vinden?

Marie-Sofie babybedje van Quax

Dit prachtig ontworpen bed brengt een vleugje moderniteit in de kamer van uw kind en begeleidt het van 0 tot 3 jaar.
191 €, inclusief boxspring, verstelbaar in 2 hoogtes (Cot Joy de Quax).

Waar het te vinden?

Flexa Play bed

Dit evolutieve bed gemaakt van hout uit ecologisch beheerd bos biedt een bedframe dat op 3 niveaus instelbaar is om gemakkelijk in een wieg te veranderen. We houden van de geperforeerde bedbodem om de matras te ventileren. Goed doordacht, dit bed heeft geen scherpe randen: 4 07 €. Waar het te vinden?

Sundvic Ikea bed

Een klassieker voor een lage prijs! In massief beukenhout biedt het 2 hoogtes sommier. Eén kant van het bed kan worden verwijderd wanneer uw kind opgroeit en begint te klimmen om in en uit bed te komen.
De afmetingen: 60 x 120 cm
99 €. (Sundvic Ikea-bed).

Waar het te vinden?

Vertbaudet Cloud Bed

Een charmant wiegje met verstelbare bedbodem in 3 posities voor het comfort van je rug: 219 €. Waar het te vinden?

Camille babybed van Moulin Roty

Schaalbaar, dit babybed biedt een verstelbare bedbodem op 3 dimensies en de zijkanten zijn vast voor een maximale veiligheid. De afmetingen: 123 x 89 x 68 cm. Het wordt verkocht met een optionele lade die eronder kan schuiven.

271 € (Camille babybed van Moulin Roty).

Waar het te vinden?

Cradle Chicco Next2Me

Een evolutionaire wieg om naast baby te slapen dankzij de veiligheidsriemen die aan het ouderbed worden bevestigd. Vervolgens kan de zijde voorzien van een gaasvenster worden verhoogd en kan de wieg geleidelijk onafhankelijk worden gebruikt: 219 €. Verschillende kleuren om uit te kiezen. Meer info