Je baby 0-1 jaar

Wieg: veilig naar bed gaan

Wieg: veilig naar bed gaanWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hoe slaap je je baby? In welk bed? Het beddengoed van uw peuter moet voldoen aan de veiligheidseisen. Hier zijn de belangrijkste veiligheidscriteria waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een babybedje en onze selectie ledikanten en bedden om er een goede nachtrust van te maken.

Wieg: de veiligheidscriteria

  • Kies een schuimmatras, latex, maar waarom niet ook in bamboevezel of kokosnoot ... biomaterialen zijn nu populair bij ouders omdat ze hyppoallergeen zijn. Alleen essentiële punten om te respecteren: je moet een vlakke en stevige matras kiezen de exacte afmetingen van het bed, geen kussen, geen dik ledikant of dekbed. Knip niet aan een soort matras, plaats geen twee matrassen op elkaar, koop het door de fabrikant aanbevolen model.

  • De deken in het bed? Ja, maar niet tegen de neus van uw kind geplaatst. En de mobiel? Alleen als het ontoegankelijk is!

  • Als de wieg of de wieg op een standaard is geplaatst, controleert u deze stabiliteit. Als het door u gekozen bed wielen heeft, zorg er dan voor dat ze remmen hebben!
  • Ga vanaf de 3 maanden van je baby naar bed met bars. Houd er rekening mee dat de ruimte tussen de tralies van de wieg niet groter mag zijn dan 6,5 cm om te voorkomen dat uw kind een ledemaat of hoofd krijgt.
  • Het essentiële blijft de slaaphouding: op de rug! Gecombineerd met andere gebaren - zoals het verbieden van het dekbed, de voorkeur geven aan de slaapzak en de temperatuur van de kamer verlagen tot 19 ° C - heeft deze positie geleid tot een significante afname van het aantal wiegendood (SIDS). Het is ook degene die de luchtwegen het beste vrijgeeft. En wanneer het moeilijk is om te ademen, kan een luchtbevochtiger nuttig zijn.
  • Onthoud ten slotte dat de co-dodo de lichaamswarmte verhoogt en daarom de risico's van apneu en MSN: voor elk zijn bed!

Safia Amor

Onze selectie