Uw kind 3-5 jaar

De kantine, wat een ontdekking!

De kantine, wat een ontdekking!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De kantine is een van de hoogtepunten van het schoolleven. En dit jaar zal uw kind ook de geneugten van de refter ontdekken.

Het probleem

Lunch met ongeveer dertig andere kameraden, het is nog steeds anders dan de maaltijd aan tafel met papa-moeder. Je bent bang dat je kind nog steeds klein is om de grote tafels en de drukte onder ogen te zien.

Wie stoort

 • Jouw kind Het heeft niet dezelfde smaak als thuis en de maaltijden vinden niet op dezelfde manier plaats. Geen wonder dat hij in het begin een beetje verdwaald is.
 • You. Tot nu toe was jij het die achter de kachel zat. Maar we zullen deze verantwoordelijkheid moeten delegeren. En dat baart je een beetje zorgen.

Hij is terughoudend om te eten in de kantine?

"Zeg mam, eten we thuis rond het middaguur?" Elke ochtend stelt je kleine schooljongen je dezelfde vraag. Hij lijkt de kantine niet leuk te vinden.

 • Wat te doen. Eten op school vereist een echte aanpassing van uw kind. Hij bevindt zich in een collectieve en onpersoonlijke omgeving. Om hem benchmarks te geven, laat hem de refter in de herfst bezoeken en de menu's van de week met hem bekijken. Om zelfverzekerd te zijn, moet hij het gevoel hebben dat je ermee instemt om de zorg voor hem te geven aan de school. Denigreer de kantine niet, benadruk zijn positieve punten: hij kan lachen met zijn vrienden en zichzelf vullen met friet op donderdag!
 • Wat hem te vertellen. "Ik ook, ik heb geluncht in de kantine van mijn kantoor", "Ik kan je niet komen halen 's middags omdat ik op het werk ben."

  1 2


  Video: "Fuck, fuck, fuchsia!" - DE TV KANTINE (Mei 2022).


Opmerkingen:

 1. Con

  Dit waardevolle bericht

 2. Vukree

  Ik geloof dat je het mis hebt. Ik ben er zeker van. Laten we dit bespreken. E -mail me op PM, we praten.

 3. Standish

  Ik kan nu niet deelnemen aan de discussie - er is geen vrije tijd. Maar ik zal terugkeren - ik zal noodzakelijkerwijs schrijven dat ik over deze vraag denk.

 4. Daishicage

  Het was en met mij.Schrijf een bericht