Bewakingsmodus

Het tijdstip van terugkomst

Het tijdstip van terugkomst


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Patrick, vijftiger, is moederhulp. De kinderen in de buurt hebben hem met veel plezier Super Nounou genoemd omdat hij zo vriendelijk is als welwillend, grappig en voorzichtig. Vandaag, de vakantie voorbij, kijkt hij uit naar de terugkeer van "zijn kinderen" ...

 • Ik heb het vreemde gevoel mijn binder voor te bereiden ... Behalve dat ik in plaats van mijn set stickers te versieren en mijn potloden te snijden, de staat van het materiaal controleert dat essentieel is voor de uitoefening van mijn functies: tafel om te veranderen, ontwaken spellen, dutje hoek. Ik rek de verse lakens op de matrassen uit en heb de indruk de adem op te halen van iedereen die daar al heeft geslapen. Wat betreft de speelkamer, de muren barsten van het lachen, wat de nieuwsgierigheid die daar vandaag heerst nog nieuwsgieriger maakt. Bell geluid. Ik open en ik kan het niet helpen dat ik Sam lach in de armen van de leraar van zijn moeder.
 • "Wat heb je er goed uit!" Ik huil
 • "Sam wilde hallo zeggen," zegt ze. Sam verandert zijn arm.
 • "Het is dat je al twee maanden aankomt, zeg ik hem, zodra ik weer naar school ga, zal ik je aan de oefening doen!" Zijn kleine mollige arm knijpt in mijn nek.
 • "Games Pati?"
 • "Ik zie dat je het essentiële niet bent vergeten!"
 • Ze blijven een half uur, net tijd voor Sam om de temperatuur van de teen te hervatten en, bij vertrek, mij een week later te ontmoeten.
 • De bel blijft niet lang stil. Deze keer is het Chloe's moeder. Het kleine meisje springt in mijn nek. Het draagt ​​ook de kleur van een geslaagde vakantie. Ik heb het gevoel dat zijn moeder moet praten. Ik bied hem aan om in de keuken te drinken.
 • "Dat is het," zei ze voorzichtig, "ik heb moeite, ik heb je advies nodig, het gaat over terug naar school, we hebben een plek in de kleuterschool voor Chloe ... Maar ik aarzel om haar daar te laten. rust en je vertrouwt haar 's middags toe ...'

1 2Opmerkingen:

 1. Vosida

  Je hebt gelijk, hier zit iets in. Bedankt voor de informatie, misschien kan ik je ook ergens mee helpen?

 2. Donovan

  Snel geantwoord :)

 3. Iuwine

  Je hebt de plek geraakt. Ik vind dit een heel goed idee. Ik ben het helemaal eens met jou.Schrijf een bericht