Zwangerschap

De topnamen

De topnamen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wat zijn de eerste namen in de top 20 meisjes en jongens in 2020? L'Officiel des prénoms (eerste ed.) Onthult de winnaars. Emma en Gabriel blijven aan de top van de ranglijst en nieuwkomers doen hun intrede of keren terug naar de top. Ontdek het snel!

Meisje of jongen: klik op de afbeelding om de winnaars te zien

Top 20 meisjes 2020

Top 20 jongens 2020

 • Wacht je op een baby en aarzel je nog een beetje over de naam van je toekomstige baby? Misschien vindt u inspiratie in de topnamen van meisjes en jongens die trend zullen zijn in 2020, volgens de ranglijst gepubliceerd door De ambtenaar van de voornamen (Eerste edities).
 • Om deze rangorde vast te stellen, kruisten Stéphanie Rapoport en Claire Tabarly Perrin, de auteurs van het boek, de gegevens van INSEE en statistieken van grote steden.
 • Aan de meisjeskantEmma houdt haar eerste plaats voor op Jade en Louise! In 2020 is de overheersing de geluiden in "a", korte namen en retro.
 • We zien de aankomst of terugkeer van Julia (vorig jaar verdwenen uit de top), Iris, Jeanne, Lou en Agathe, en de verdwijning van Manon (14e vorig jaar), Zoe, Camille, Lola en Elena die had haalde vorig jaar de 20e plaats.
 • Aan de jongenskant, Gabriel blijft ook Raphael en Leo voor en de trend is nog steeds korte namen (Leo, Jules, Hugo ...), de namen retro (Louis, Gabin) en uit het Oude Testament.
 • Noah en Tom zijn terug. Nolan, 19e vorig jaar en 15e in 2018, is uit de hitlijsten en Mohamed, 20e in 2108 en afwezig vorig jaar, staat dit keer terug op de 19e positie.
 • Een andere sterke trend, meisjes en jongens, de aanwezigheid van voornamen "kameleons", met 'een culturele of historische weerklank in elk van de drie monotheïstische religies en kan dankzij zijn sonoriteiten ook het voordeel hebben de leken te behagen', zoals de auteur van het boek Le Parisien heeft uitgelegd. 

Rangschikking vastgesteld volgens de ambtenaar van de eerste namen 2020, Stéphanie Rapoport en Claire Tabarly Perrin, Ed First Editions. Waar het te vinden?

Onze tool zoekt naar een voornaam

Lees ook: de beste kinderwagensOpmerkingen:

 1. Pandarus

  Wat een charmant bericht

 2. Tilton

  Ik raad je aan om voor een site te komen waar veel informatie is over een thema dat je interesseert.

 3. Ansell

  Volgens mij is dit duidelijk. Ik zal me onthouden van commentaar.Schrijf een bericht