Je baby 0-1 jaar

De top van kinderwagens

De top van kinderwagens


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Leidt op de geboortelijst, de kinderwagen is de nummer een accessoire voor ouders. Ze zal hen begeleiden vanaf de geboorte tot 4 jaar van het kind. Tussen de off-road, de stadsauto, de wandelwagen of de 3-in-1 is het kiezen van de toekomstige kinderwagen verre van een fluitje van een cent! Onze winkeltips en onze selectie van de beste kinderwagens.

Op elke leeftijd zijn wandelwagen

Hoewel tegenwoordig de meeste modellen evolutionair zijn, moet de keuze voor een kinderwagen worden gemaakt op basis van de leeftijd van het kind. Bij het verlaten van de kraamafdeling tot de kleuterschool, veranderen de prioriteiten naarmate hij ouder wordt.

Van 0 tot 6 maanden: geboortewagen of kinderwagen

 • Voor een pasgeborene en tot 6 maanden heb je twee opties: de klassieke goedgekeurde kinderwagen, dat wil zeggen uitgerust met een hangmat die zich volledig uitstrekt of een model dat kan worden toegevoegd of vervangen bij een mandje zitten. Inderdaad, de eerste maanden heeft een baby 18 uur slaap per dag nodig. Voorstander van de liggende positie is van het grootste belang, zeggen kinderartsen.
 • Het ideaal is de gecombineerde kinderwagen, 3 in 1 of 2 in 1. Tegelijkertijd schaalbaar en veelzijdig, laat het toe om op hetzelfde frame, een platformachtige kinderwagen en een romp voor auto-uitgangen te installeren. Het voordeel van het pakket? Je hebt alles in één! Dankzij deze twee elementen die op het chassis zijn geklemd, is het nutteloos om de baby wakker te maken om hem van de kinderwagen naar de auto over te brengen en vice versa. Een echt gezellig nest, een mand kan ook dienen als een extra wieg wanneer je bij vrienden thuis bent. Vanaf 6 maanden, wanneer hij minder slaap nodig heeft en zijn hoofd begint vast te houden, kunt u het zonder de mand doen en de liggende hangmat of romp gebruiken die een semi-zittende positie biedt.
 • >> De beste kinderwagens
 • >> De beste gecombineerde kinderwagens

Van een jaar oud: het wandelwagen-wandelstok

 • Rond 1 jaar is zijn rug gespierd genoeg om te zitten. Het is ook de leeftijd waarop hij aan zijn eerste stappen begint. Het is tijd voor hem om te reizen in een zogenaamde tweede leeftijdswandelwagen.
 • Hypercompact en ultralicht (tussen 7 en 9 kg), dit kinderwagenmodel is nodig in de stad. Veel minder omslachtig dan zijn tegenhangers uit de eerste eeuw, vouwt en ontvouwt zich in twee of drie bewegingen vandaar zijn naam wandelwagen-wandelstok. Gemakkelijk mee te nemen, het zal een grote hulp zijn als hij het stoeien beu is of je het openbaar vervoer moet gebruiken. Hoewel minder comfortabel dan de geboorte van een kinderwagen, zorgt u echter voor het comfort van de stoel. Op deze leeftijd moet hij nog rusten. Dit vereist een rugleuning met meerdere posities en een verstelbare voetsteun die u kunt kantelen zodra deze in slaap valt.
 • >> De beste kinderwagens-cannes

Een model aangepast aan uw levensstijl

 • Het kiezen van een kinderwagen moet worden geleid door uw levensstijl. Kijk goed in je krant en stel jezelf de juiste vragen: woon je in een huis of appartement? Ben je van plan hem te voet of met de bus naar zijn kindermeisje of de kinderkamer te brengen? Ben je een fan van het openbaar vervoer of andersom, altijd met de auto? Je zult niet hetzelfde model kopen als je een stadsbewoner bent of op het platteland woont. De ideale kinderwagen is degene die het beste bij uw gewoontes past.
 • Kies voor stadsgebruik een compacte kinderwagen, niet te zwaar of te groot. Het is gemakkelijker te vervoeren in uw appartement zonder lift en beter beheersbaar op smalle trottoirs dankzij de kleine zwenkwielen. Denk ook aan de metrotrap die naar beneden en naar boven moet!
 • In plaats daarvan woon je op het platteland en geniet je van lange wandelingen op het platteland? Alleen een off-road buggy met grote wielen en een stevig chassis zal het contract vervullen en jammer voor gewicht en bulk. Drie of vier wielen maakt niet uit, maar zorg ervoor dat ze zwenken en vering en dempers hebben. Als algemene regel is dit type "off-road" -model beter manoeuvreerbaar en comfortabel op gehavende wegen en andere paden bezaaid met kiezels.
 • >> De beste kinderwagens van dit jaar

Tweeling of dicht bij elkaar, de Crib Stroller

 • Tot slot, als je een tweeling hebt of geniet van gedeelde voogdij met twee jonge kinderen, is er een extra beperking: samen lopen. Aan u de meervoudige kinderwagen. Wat betreft de mono, je wordt verwend met keuzes. Afhankelijk van het model kunnen ze naast elkaar of in een enkele rij zitten, dat wil zeggen achter elkaar. Merk op dat sommige dubbele kinderwagens de mogelijkheid bieden om terug te keren naar monomodus door een stoel te verwijderen. Geschiedenis om rommel te beperken wanneer men met slechts één kind beweegt.
 • Als u kinderen in de buurt hebt, kunt u ook een eenvoudig skateboard achter de kinderwagen voor uw senior plaatsen. Hij zal blij zijn om erop te rijden als een grote. Een ander alternatief is de buggypod-zijspan. Dit is een ingenieus systeem dat zich vastklampt aan de kinderwagen en een extra zitplaats biedt.
 • >> De beste meerdere kinderwagens

> Volgende pagina: ontdek de beste kinderwagens van dit jaar

1 2 3 4 5 6Opmerkingen:

 1. Tanjiro

  Ik ben van mening dat u een fout begaat. Laten we bespreken. Schrijf me in PB.

 2. Valentino

  Zeer vermakelijke mening

 3. Zulunris

  Je hebt geen gelijk. Ik ben er zeker van. Laten we het bespreken. Schrijf me in PM, we zullen praten.

 4. Moogugal

  Ik geloof dat je het mis had. Ik ben er zeker van. Laten we proberen dit te bespreken.Schrijf een bericht