Galleries

De z'animos komen naar de tafel!


Bekijk de diavoorstelling

Hebben uw welpen, kittens of konijnen niet veel eetlust? Deze komt ... niet door te eten, maar door deze 14 grappige recepten in de vorm van dieren te verslinden, voordat ze ze allemaal verslinden.

Karine Ancelet

Ontdek onze Pinterest boards

De z'animos komen naar de tafel! (14 foto's)

Een beetje honger, konijn?

Ze zal de ogen laten stralen van dit recept! Leg op een sneetje toast wat verse kaas, stukjes bleekselderij? Snijd de kop van een konijn in een trance van kaas voor hamburger (of mimolette). decoreer met stukjes radijs voor ogen en tanden, bieslook ... en voilà!

We knijpen voor dit recept

Te grappig dit idee! Je hebt een sneetje brood, Knacki-type worstjes, kwarteleitjes, stukjes zwarte olijf voor de leerlingen en paprika's voor de tang (en rietjes voor het decoreren) nodig. Een filet tomatensaus voor de mond ... en presto, deze krab is klaar om te worden gegeten.

Chat dan!

Leuk, het hoofd van deze kat! Verspreid op een half broodje verse kaas en decoreer met stukjes komkommer, een neus van peper en bieslook.

Maken we de rups?

Hoe transformeer je een eenvoudig gerecht van schelpen-worstjes? Easy!

Een idee met een hond

Hoe maak je het hoofd van deze hond? Easy! Je hebt een pannenkoek, sinaasappelpartjes, bananenschijfjes, chocoladeballetjes voor leerlingen, een reden voor de snuit, een sinaasappelschil voor de mond nodig (om te verwijderen voor het proeven) en een kleine rode vrucht voor de tong (hier granaatappel). Smakelijk eetlust !

Steelt de libel

Een broodje dat hem vleugels zal geven! Leg op een sneetje brood salade en een sneetje gruyère. Voeg halfgekookte eieren, plakjes komkommer en kerstomaatjes toe. Een prachtige reep peper, twee peperkorrels voor de ogen en wat kruiden ... het is voorbij!

Hond niet gemeen

Hij ziet er geweldig uit, niet? Voor dit idee heb je tomaten (groot en kers), stukjes komkommer voor de benen, groene olijfringen voor de ogen, stukjes zwarte olijf voor de neus en leerlingen en twee maïskorrels nodig voor de mond. Malin!

Grappige egels

En als je dit idee prikte om hem eieren te laten eten? Kies uit mimosa- of mayo-eieren, stukjes peper en bieslook.

We eten een dinosaurus

Het is niet deze dinosaurus die waarschijnlijk je gourmand opeet ... maar het tegenovergestelde. Je hebt pannenkoeken, een banaan, plakjes aardbeien en appels, ananas (of ander fruit) nodig voor de benen en een zwarte bes voor het oog.

Stout Konijn

Het zou de eetlust van dit mooie konijntje moeten openen! Leg op een stuk gesneden brood een in blokjes gesneden ham (of zalm), ananas, maïs en surimi. Versier met komkommeroren, stropdas en peper mond, zwarte olijfogen en snuit en peterselie wenkbrauwen. Voor snorharen zijn dunne stokjes komkommer (of peper) voldoende.

Leuk recept!

Hoe laat je hem fruit eten? Te gemakkelijk met deze enscenering erg leuk. Je hebt een plakje peer (of appel), stukjes kiwi, nectarine, appel voor de benen, een aardbei voor de snavel nodig. En denk aan het neerstrijken van deze prachtige vogel op een cakevormige stok.

Pasta van konijn!

Uiteindelijk zijn het niet zijn benen, maar eerder zijn hoofd dat dit gastronomische recept vertegenwoordigt. Op het menu staan ​​spaghetti, broccoli, pijnboompitten, stukjes radijs, olijf en peper. Leuk toch?

Hebzuchtige beer

Een sandwich voor grote trek! Doe in een hamburgerbroodje wat verse kaas, een plakje gruyere kaas, een van mortadella (of ham) en een van tomaat. Versier met ham en zwarte olijfogen, peper (of tomaat) neus. De oren zijn natuurlijk komkommer!

Blij vissen dit idee!

Dit is een originele salade (en compleet) die moet verleiden. Voor vis, leg op plakjes kaas, eieren, kerstomaatjes en stukjes zwarte olijf en peper. Leuke eetlust in zicht!