Anders

De uitstapjes "hedendaagse kunst"

De uitstapjes "hedendaagse kunst"


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kolommen van Buren op de belangrijkste binnenplaats van het Palais-Royal, Parijs 1e. Na een uur ter plaatse om overal te klimmen zonder angst om iets te breken, zullen de kinderen misschien de naam van de Franse beeldhouwerschilder onthouden. Musée Maillol: Miro-tentoonstelling van 16 maart tot 31 juli 2011 met kinderworkshops van 6 jaar oud. 61, rue de Grenelle, 75007 Paris. Meer info hier. The Museum in the Grass: dit kindermuseum biedt vaak tentoonstellingen en uitstekende workshops over hedendaagse kunst. Op dit moment ontdekken de kinderen de hiërogliefen van Keith Haring. 21, rue Hérold, 75001 Parijs. Meer info hier. Palais de Tokyo: dit museum is een site van hedendaagse creaties en biedt workshops en verhalen "Tok Tok" vanaf 3 jaar. 13, avenue du Président Wilson, 75016 Parijs. Meer info hier.

Kolommen van Buren op de belangrijkste binnenplaats van het Palais-Royal, Parijs 1e. Na een uur ter plaatse om overal te klimmen zonder angst om iets te breken, zullen de kinderen misschien de naam van de Franse beeldhouwerschilder onthouden.
Musée Maillol: Miro-tentoonstelling van 16 maart tot 31 juli 2011 met kinderworkshops van 6 jaar oud. 61, rue de Grenelle, 75007 Parijs.
Meer info hier.
The Museum in the Grass: dit kindermuseum biedt vaak tentoonstellingen en uitstekende workshops over hedendaagse kunst. Op dit moment ontdekken de kinderen de hiërogliefen van Keith Haring. 21, rue Hérold, 75001 Parijs.
Meer info hier.
Palais de Tokyo: dit museum is een site van hedendaagse creaties en biedt workshops en verhalen "Tok Tok" vanaf 3 jaar. 13, avenue du Président Wilson, 75016 Parijs.
Meer info hier.Opmerkingen:

 1. Udale

  TOKO Een paar waaruit je kunt lachen!

 2. Nazil

  Sorry voor het bemoeien met ... Ik ben bekend met deze situatie. Schrijf hier of in PM.

 3. Kajicage

  Welke prachtige zin

 4. Deylin

  Off the shoulders! Silver bridge! Beter!

 5. Normando

  This is your opinion

 6. Chuck

  ik vond het leukSchrijf een bericht