Pa

De geheimen van kleurpotloden

De geheimen van kleurpotloden


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Om je kunstenaar bezig te houden, gaat er niets boven een goede set kleurpotloden. Maak de juiste keuze ... want het hangt zijn meesterwerk "voor papa" op kantoor!

Hoe wordt een kleurpotlood gemaakt?

 • Het maken van een kleurpotlood duurt vier tot vijf dagen Eerst worden pigmenten, klei en was gemengd om een ​​dikke en homogene pasta te verkrijgen, die vervolgens wordt geperst totdat een spaghettigaren wordt gevormd, gesneden en gedroogd. Tot zover de mijnen, die vast komen te zitten tussen twee houtplaten. Ten slotte verfraaien we het potlood: het is geverfd, gevernist, gesneden, voordat het wordt opgeslagen en opgeslagen in kisten, blaren of blikken.

Welke te kiezen?

 • Kies voor peuters geschikte pennen, met een ergonomische handgreep en resistente en veilige materialen, ondanks alle "kauwende" mijnen en vernis. Liever synthetische harsproducten die niet breken. Het waxpotlood is een goed alternatief, dat moeiteloos glijdt en lang meegaat. Controleer of het product is gemarkeerd met "CE".
 • Kies voor merken, kwaliteitsgaranties.

Safia Amor

Ben je een toekomstige of jonge vader en wil je je ervaringen en vragen delen met andere vaders? Tot ziens op onze Papas forum.Opmerkingen:

 1. Faukasa

  Bravo, briljant idee

 2. Aonghas

  Het was speciaal geregistreerd op een forum om u te vertellen, bedankt voor ondersteuning.

 3. Che

  Ik feliciteer, je gedachte is gewoon uitstekend

 4. Brant

  Mooi mooi ga zo door met het goede werk.Schrijf een bericht