Uw kind 5-11 jaar

Kokeshi's recepten

Kokeshi's receptenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De Kokeshis, deze kleine Japanse poppen, de kinderen zijn dol op ... en zullen ook dol zijn op deze recepten. Suggesties zoet of zout om te realiseren met vier handen met uw kind of dat het alleen kan doen als het groot genoeg is. Aan je koks!

Sakuras Chewable Kokeshi

In het Japans verwijst het woord "sakura" naar de takken van kersenbloesems, symbolen van jeugd, schoonheid en vriendschap. Het zijn ook heerlijke koekjes om vier handen met je kind te maken. Een eenvoudig recept

Zie het recept.

The Mallow Kokeshi Cats

Te veel kittens ... En te goed omdat ze alleen snoep zijn! Hier is een idee van hebzucht om het voor te bereiden om het te proeven. Als je leerlingkok groot genoeg is, kan hij het alleen doen ... onder jouw toezicht natuurlijk!

Zie het recept.

Kokeshi Zandkoek

Ze zijn te schattig, deze kleine Japanse poppen ... om ogen te verslinden en helemaal te verslinden met dit recept voor zwart-wit zandkoekje als dessert of afternoon tea.

Zie het recept.

Koinobori-pannenkoeken

In het Japans betekent "koi" karper en "nobori", banner. Koinobori is de naam van de papieren vis die op kinderdag wordt gestolen. Een eenvoudig recept en geweldig.

Zie het recept.

De kawai draagt

Kawai, dat betekent schattig in het Japans ... en deze welpen zijn! Deze grappige broodjes zijn perfect voor een kawai-ontbijt of afternoon tea. Als je leerlingkok groot genoeg is, kan hij het alleen doen ... onder jouw toezicht natuurlijk!

Zie het recept.

De tomaat-kokeshi

Te leuk Terwijl hij daar is, zal het eten van tomaten een echte traktatie zijn voor uw fijnproever ... en het bereiden van dit recept met of zonder uw hulp zal hem blozen van plezier.

Zie het recept.

Recepten uit het tijdschrift Julie Kokeshi (Milan Presse)

Regisseur: Brigitte Carrere

Vind veel ideeën op kokeshi-leclub.com

Andere receptideeën die u met uw kind kunt doen: klik hier.