Uw kind 3-5 jaar

The Boat of Marius: aflevering 2

The Boat of Marius: aflevering 2


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Op zijn zonnige eilandje is Marius te trots op zijn mooie boot waarmee hij met meeuwen vist! Maar op een stormachtige nacht wordt de zee losgelaten en spuugt het golven ... de boot van Marius zou in gevaar zijn? Het vervolg op onze geschiedenis.

 • De wind tilde zandwervelingen op die in zijn huid en ogen prikten. Kan niet vooruit gaan. Plots scheurde een golf groter dan de anderen de boot van zijn paal en droeg hem weg. Marius zag haar verdwijnen in een flits, maar hij kon niets doen.
 • De volgende dag was de rust teruggekeerd. Marius klom in de hoogste boom op het eiland om zijn boot te proberen in het oog te krijgen. Maar om hem heen was er alleen blauw en schuim. "Zolang de zee het niet brak," dacht hij bezorgd.
 • Plots veegde een zeemeeuw zijn hoofd: "Meeuw, alsjeblieftvlieg over de zee en vertel me of je mijn boot ziet! 'De zeemeeuw vloog weg en verscheen na een uur en Marius dacht dat hij hem hoorde schreeuwen.Marius, Marius, volg mij!"
 • Snel rende hij naar Stéfano, een oude visser: "Stéfano, leen me je boot, een meeuw heeft mijn boot gevonden, ik moet hem volgen!"
 • Stéfano opende zijn ogen wijd: "Arme Marius, de zon heeft je op het hoofd geslagen! Je wilt een zeemeeuw volgen! En waarom geen krab? "
 • Marius stampte van ongeduld: "Ik smeek je, Stéfano!"
 • "Nee, geen vraag! antwoordde de visser. Mijn boot heeft jaren niet gevaren. Ik weet niet eens of hij zweeft. Je gaat verdrinken! "

Marius zal hij zijn boot niet vinden? Het einde.

Een verhaal geschreven door Agnès Breton, geïllustreerd door Philippe Goosens, gepubliceerd in het tijdschrift Toboggan, Milan jeunesse.


Video: WAT IS DIT! Kan Klaas op natuurlijke kracht sneller dan een Segway - Stap 3 (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Hardyn

  Volgens mij worden er fouten gemaakt. Ik stel voor om het te bespreken. Schrijf me in PM, spreek.

 2. Meztikree

  Het spijt me, maar naar mijn mening heb je het mis. Ik ben in staat om het te bewijzen.Schrijf me in PM, het praat met je.

 3. Morris

  Nou, laten we eens kijken wat ze ons aanbieden

 4. Baal

  Bedankt voor het kiezen van informatie. Nu kennen ze mij.

 5. Germano

  Mijn excuses, maar deze variant komt niet in de buurt van mij.

 6. Shakabar

  Jezelf, heb je zo'n onvergelijkbaar antwoord uitgevonden?

 7. Fenrishakar

  Ik kan op zoek gaan naar de verwijzing naar een site met een informatie over informatie over een thema dat je interesseert.Schrijf een bericht