Uw kind 3-5 jaar

The Boat of Marius: aflevering 1

The Boat of Marius: aflevering 1


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De zee, de vis, een zonnig eiland ... voor dit nieuwe verhaal dat een goede vakantie voelt, nemen we je mee naar een kleine jongen die een schat heeft: zijn boot! Klaar om te verzenden?

  • Er was eensop een zonnig eiland, een kleine jongen genaamd Marius. Hij woonde met zijn grootvader in een hut aan zee, hij was de gelukkigste kleine jongen op het eiland. Toch had hij er niets aan behalve een houten boot.
  • Maar een boot is veel als je ijverig en dapper bent. En Marius was. Deze boot was zijn trots. Hij schuurde het, krabde het, kamde het. Ze scheen in het licht.
  • Elke ochtend maakt Marius haar los en duwt haar naar de zee. De boot nam hem altijd mee naar plaatsen vol vis. Toen zong Marius en de dolfijnen sprongen om hem heen om naar hem te luisteren.
  • De dolfijnen waren dol op Marius. En als de zee discreet te geagiteerd werd, duwden ze zijn boot om hem te helpen navigeren.
  • De meeuwen hielden ook van Marius omdat hij de vissen die hij had gevangen met hen deelde. En als Marius een beetje verdwaalde op het water te blauwze hielpen haar, niets te zien, om haar weg te vinden.
  • Bij zijn terugkeer werd Marius gevierd omdat hij vis bracht om te eten, verhalen om te vertellen en vreugde om te delen. Dus bedankte zijn grootvader hem en Marius lachte: "Ik ben niet voor niets. Het is dankzij mijn boot, dat alles. "
  • Maar op een stormachtige nacht brak de zee los. Ze spuwde golven die naar het strand sprongen. Marius ging naar buiten om zijn boot te beschermen.

Wat gaat er gebeuren? Het vervolg!

Een verhaal geschreven door Agnès Breton, geïllustreerd door Philippe Goosens, gepubliceerd in het tijdschrift Toboggan, Milan jeunesse.


Video: WAT IS DIT! Kan Klaas op natuurlijke kracht sneller dan een Segway - Stap 3 (Mei 2022).