Pa

De kleine potten uitgelegd in een paar woorden aan de vaders


Houdt je baby van hen? Geen wonder, ze zijn speciaal ontworpen om hem te plezieren.

Uitgevonden in 1928 door een attente grootvader, Dan Gerber, is de kleine babypot snel onmisbaar geworden! Geef toe dat het bereiden van zelfgemaakte aardappelpuree niet altijd eenvoudig is.

Kleine pot: welk merk?

  • Of het nu gestempeld Nestlé, Blédina, Hipp ... is, het potje komt schotel of kom versie, soep, puree of volledige schotel in de magnetron. Het verheugt nog steeds zowel moderne als actieve ouders. Wie zou het kunnen doen zonder deze kant-en-klare maaltijden, waarvan de kwaliteit goed is vastgesteld?

Kleine pot: welke besturing?

  • Ja, kinderpotje is het onderwerp van zorgvuldige zorg en strikte controles door fabrikanten. Het beantwoordt aan de precieze en draconische regulering van "gevarieerde dieetvoeding van het kind", met name wat betreft grondstoffen, samenstelling en etikettering: zonder additieven of pesticiden en een consistentie aangepast aan de behoeften van uw kind. zuigeling.

Kleine pot: welke smaak?

  • Het is niet nodig om een ‚Äč‚Äčkleine pot te zout of te zoeten. Want ook al lijkt het flauw, de smaak is onderzocht voor de smaakpapillen van je kind, niet voor die van jou! Het enige om te controleren is de "pop" opening, belofte dat de pot nooit is geopend.

Safia Amor

Al onze artikelen diversificatie.

Ben je een jonge vader en wil je je ervaringen en vragen delen met andere vaders? Tot ziens op onze Papas forum.