Je kind 3-5 jaar

De kleine oren

De kleine oren


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

"Thomas zat op zijn kleine houten stoel en verveelde zich, en voor hem las zijn opa zijn krant genietend van de rust en de zon ..." Laat je meenemen naar de bergen met dit verhaal vol poëzie. De kleine oren, wie is het?

 • Thomas zat op zijn kleine houten stoel en verveelde zich. Voor hem las zijn opa zijn krant en genoot van de rust en de zon. Het was de eerste vakantie van de jongen met zijn grootouders in de bergen.
 • Zijn moeder vertelde hem dat hij een verhaal moest lezen, maar Thomas zei dat hij ze allemaal kende. Ze had het idee om een ​​cake te maken, maar Thomas had geen honger. Hoeveel miste hij vader en moeder!
 • Opa besloot Thomas mee te nemen om het landschap te bewonderen. Ze namen een pad langs een rivier, maar Thomas sleepte zijn voeten. Toen hij plotseling een fluistering hoorde.
 • "Kleine oren, til deze tak op zodat ik mezelf kan redden!"
 • Thomas keek naar links, dan naar rechts, niets. Hij boog zich over een struik en zag een klein wit konijn gevangen in een tak.
 • "Opa!" Riep hij. Maar deze laatste had het te druk met het bekijken van de vogels met zijn verrekijker. Thomas, hoewel verrast, tilde de tak op en keek toe hoe het konijn wegging en hem bedankte. Op de terugweg ondervroeg Thomas zijn grootvader.
 • "Opa, weten dieren hoe ze moeten praten?"
 • "Een legende die oude herders vertellen, zegt dat alleen kinderen met jonge en nieuwsgierige oren kunnen horen wat dieren te zeggen hebben, het zijn" kleine oren ".
 • Vanaf die dag verveelde Thomas zich niet meer. Hij zwierf onvermoeibaar over de bergpaden, opende zijn ogen en oren, luisterde naar de gemzen, de marmotten en de sprinkhanen en discussieerde bij de beekjes.

Een verhaal geschreven door Marion Vanessa, Istres (13)

Al onze avondverhalen.Opmerkingen:

 1. Fai

  Ik denk dat je niet gelijk hebt. Ik ben er zeker van. Ik nodig je uit om te bespreken. Schrijf in PM, we zullen praten.

 2. Faisal

  dacht erg waardevol

 3. Unai

  Ik ben eindig, het spijt me, maar het komt niet helemaal in de buurt van mij. Wie kan nog wat zeggen?

 4. Ramsay

  En waar is uw logica?

 5. Akira

  Talent, je zegt niets..Schrijf een bericht