Uw kind 1-3 jaar

Kleine ziekten rond seks

Kleine ziekten rond seks


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een lege portemonnee, een rode eikel, een gedraaide plasstraal: de geslachtsdelen van een kind ervaren natuurlijk soms incidenten! Het advies van onze specialist, professor Georges Audry, kinderarts uroloog in het Armand-Trousseau ziekenhuis in Parijs.

 • Als het gaat om een ​​kleine bezorgdheid over het geslacht van je kind, raak je in paniek. Vooral als de gecompliceerde namen die de pathologieën van het geslachtsorgaan beschrijven - phimosis, hypospadie, testiculaire ectopie, passeren we en beter! - zijn niet gemaakt om u gerust te stellen. Om deze ziekten die allemaal oplossingen hebben beter te leren kennen en temmen, de uitleg van professor Georges Audry.

Het DECALOTTE NIET

Wat is er aan de hand?

 • In de overgrote meerderheid van de gevallen is dit fenomeen volkomen normaal en zal het tijdens de kindertijd oplossen zonder enige interventie. Meer zelden zijn we in aanwezigheid van een echte phimosis: een abnormale vernauwing van de punt van de voorhuid die het afdekken verbiedt.

Hoe te behandelen?

 • Wanneer het een phimosis is en het kind ouder is dan 3 jaar, lokale behandeling wordt opgezet met corticosteroïde zalf. In 75% van de gevallen maken deze krachtige ontstekingsremmende middelen het mogelijk om de voorhuidring te verzachten. Probleem ingesteld!
 • In geval van falen gaan we naar een operatie. De chirurg bepaalt de meest geschikte techniek. Ofwel een plasty van de voorhuid: het snijdt de ring van de voorhuid in om deze te verwijden. Ofwel een besnijdenis: hij oefent de ablatie van de voorhuid uit. Deze interventies worden poliklinisch gedaan, uw kind slaapt niet in het ziekenhuis.

1 2 3 4 5Opmerkingen:

 1. Ardagh

  Helemaal niet.

 2. Broehain

  Je hebt ongelijk. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM.

 3. Gibson

  Welke noodzakelijke woorden ... Geweldig, een uitstekende zin

 4. Garlen

  Oh, dit is iets, ik heb hier onlangs ergens over gehoord. Uw mening heeft reden om te zijn. Je begrijpt waar je over schrijft. Na een beetje te hebben gelezen, zou ik graag meer willen weten.

 5. Ridley

  Ik ben me bewust van deze situatie. Forumuitnodiging.

 6. Fawzi

  Uw vraag hoe te beoordelen?

 7. Tojamuro

  Zeer goede vraagSchrijf een bericht