Anders

De kinderkamerpersonages

De kinderkamerpersonagesWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Materiaal: rollen wc-papier, stro, lijm, krantenpapier, lijm, witte verf en kleurverf. Prestatie: traankrant in grote stukken van 3 cm x 3 cm. Gebruik de lege rol wc-papier als basis voor de lichamen van de personages. Plak het, met de lijm, de armen en de benen die je met het rietje hebt gevormd, en het hoofd dat je met de krant hebt gevormd. Lijm nu laag na laag stroken krantenpapier over de silhouetten totdat u de gewenste tekens krijgt. Details zoals de oren, staarten en hoorns van dieren worden ook gemaakt van krantenpapier en op het lichaam gelijmd. Laat het drogen. Coat met witte verf. Laat het drogen. Voeg de kleuren toe. Het is klaar!

uitrusting: rollen toiletpapier, stro, lijm, krantenpapier, lijm, witte verf en gekleurde verf.
richting: scheur de krant in grote stukken van 3 cm x 3 cm. Gebruik de lege rol wc-papier als basis voor de lichamen van de personages. Plak het, met de lijm, de armen en de benen die je met het rietje hebt gevormd, en het hoofd dat je met de krant hebt gevormd.
Lijm nu laag na laag stroken krantenpapier over de silhouetten totdat u de gewenste tekens krijgt. Details zoals de oren, staarten en hoorns van dieren worden ook gemaakt van krantenpapier en op het lichaam gelijmd.
Laat het drogen. Coat met witte verf. Laat het drogen. Voeg de kleuren toe. Het is klaar!