Anders

De baby gym, hij is er dol op!


Vind elke dag een van de infos uit de nieuwe uitgave van de collectie "Les Essentiels d ': 80 tips om het van 0 naar 2 jaar vooruit te helpen", verkocht met het oktobernummer van. Vandaag de dag, activiteiten om zijn lichaam te ontwikkelen.

  • Je peuter sjouwt graag, klimmen, springen, rennen? Registreer het voor een baby gymles. Toegankelijk vanaf 1 jaar, in jouw aanwezigheid, staat de babygymnastiek je kind toe om leuke muziek te hebben met andere peuters terwijl hij zijn motoriek oefent, door cursussen, spelletjes van balk en hoepels. Onder toezicht van een trainer die in de discipline is getraind, zal hij het ongeveer 45 minuten ter harte nemen.

Speciaal aangepast materiaal

  • Mini schuimringen, mini-ophangbeugels, mini-trapezes, plastic stelten, kleine hoepels, felgekleurde ballonnen, sjaals, stoffen en kleine muziekinstrumenten. Als je geïnteresseerd bent, ga dan naar de website van de Franse Federatie van baby gym. Om de dichtstbijzijnde club te vinden: www.ffgym.com

Van de sportschool tot het huis

  • Zonder te registreren in een baby gym clubje kunt thuis met je kind spelen om zijn ontwikkeling te bevorderen. Bypass, slingeren, glijden, alles is goed om zijn zintuigen en motoriek veilig te wekken.

Stéphanie Letellier

Vind meer informatie in "Essentials of: 80 tips om hem te helpen van 0 tot 2 jaar vooruit te gaan", verkocht met het oktobernummer van, zakformaat.

Andere essentiële tips.

Eet alles, koppels, autoriteit, kinderopvang, Dukan-dieet, allergieën, slaap, voeding, spelletjes en speelgoed, terug naar school ... vind andere essentiële tips.


Video: DIY BABYGYM: Zo maak je zelf een babygym! (Mei 2021).