Keuken

Zout

Zout


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Niemand kan zonder zout, wiens rol essentieel is voor het goed functioneren van de bloedsomloop. Omdat bijna al ons voedsel van nature ontbreekt, doen we onze afwas.

Zout: niet te veel en niet te weinig

 • Zout is een smaakversterker, het zou zonde zijn om jezelf te beroven! Toch is het raadzaam om een ​​lichte hand te hebben. Verbied het niet alleen.
 • Alleen in bepaalde gevallen - spanning, oedeem, overmatige gewichtstoename - kan de arts een natriumarm dieet voorschrijven, waarin zeer zoute gerechten (vleeswaren, zoete en hartige broodjes, sauzen en kant-en-klare maaltijden uit de handel) worden vervangen door redelijkere.

Op het menu van toekomstige moeders

 • Zwangerschap kan met name waterretentie bevorderen, zwangere vrouwen mogen hun gebruikelijke consumptie niet bijzonder verhogen.

Zoutvrij dieet voor baby's

 • Omdat hun nierfuncties onvolwassen zijn, weten ze nog niet hoe ze zout of afval kunnen elimineren. Tot 10-12 maanden moet hun voedsel volledig zoutvrij zijn.

Véronique ChabrolOpmerkingen:

 1. Kajas

  Wacker, je zin is gewoon uitstekend

 2. Ruairidh

  Uitstekend denken

 3. Shakazuru

  Ik kan nu niet deelnemen aan de discussie - het is erg druk. Ik zal vrij zijn - ik zal noodzakelijkerwijs de mening uiten.

 4. Roswell

  sympathiek denken

 5. Ordsone

  Mijn excuses, maar naar mijn mening begaat u een fout. Laten we het bespreken. Schrijf me in PM, we zullen praten.Schrijf een bericht