Anders

Essentiële voedingsmiddelen voor mijn toekomstige baby

Essentiële voedingsmiddelen voor mijn toekomstige baby


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Exclusief voor Dr. Dukan heeft een op maat gemaakt programma gemaakt voor toekomstige en jonge moeders. Vind elke dag een info uit de nieuwe uitgave van de collectie "Les Essentiels d ': 50 tips om af te vallen met Dukan", verkocht met het aprilnummer van. Tegenwoordig, welke voedingsmiddelen zijn zwanger.

 • Vul eiwit op. Rijk voedsel is van vitaal belang voor je baby. Kies het minst vette vlees, dierlijke vetten zijn qua voedingswaarde niet het meest interessant. Aan de andere kant, kies voor vissen die het meest vet zijn omdat ze rijk zijn aan omega 3 en vitamine A, D en E. Ook variëren met plantaardige eiwitten zoals Tofu, Seitan en Tempeh.

Wat eet ik van de andere voedselfamilies?

 • Gevogelte, opzij leggen van de huid, te dik! Eieren zijn een goed zwangerschapsvoedsel dat rijk is aan in vet oplosbare vitamines, maar verminderen hun inname als u de neiging hebt cholesterol te hebben. Delicatessen licht, waarom niet, maar in kleine hoeveelheden als u gevoelig bent voor problemen met waterretentie of hypertensie.
 • Kies ten slotte voor 0% zuivelproducten (yoghurt, kwark, faisselle, petit-suisse) tijdens de eerste twee tot drie maanden van de zwangerschap als uw overgewicht bedreigend is. Vouw vervolgens die met 20% vet.

Monique Fort

Andere tips hier.

Vind meer informatie in "The Essentials of: 50 tips om af te vallen met Dukan", verkocht met het april 2011 nummer van.

Winterziekten, allergieën, slaap, voeding, spelletjes en speelgoed, terug naar school ... vind andere essentiële tips.Opmerkingen:

 1. Isa

  Het is het ermee eens, de mening erg vermakelijk

 2. Acheron

  Ik denk dat dit de bewonderenswaardige gedachte is

 3. Wann

  Daarin is er iets. It is grateful to you for the help in this question. Ik wist het niet.

 4. Kajicage

  bedankt, ik zal het proberenSchrijf een bericht