Galleries

De 20 mooiste dierenparken, reservaten en dierentuinen van Frankrijk

De 20 mooiste dierenparken, reservaten en dierentuinen van Frankrijk


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Bekijk de diavoorstelling

Wat een magie om de ogen van kinderen te zien opkomen, soms voor het eerst, op nieuwsgierige, majestueuze of gigantische dieren uit andere landen dankzij deze dierenparken, reservaten en dierentuinen gevestigd in Frankrijk! Onze dierenreis door Frankrijk.

De 20 mooiste dierenparken, reservaten en dierentuinen van Frankrijk (20 foto's)

Dierentuin Palmyre - Charente-Maritime

De Zoo de la Palmyre is een schaduwrijke en bosrijke dierentuin die erg populair is bij gezinnen in Charente-Maritime. De meest populaire attracties voor kinderen zijn de papegaaienshow, de ijsbeer, die door ramen wordt gezien en de indrukwekkende gorilla's! Voor iedereen.
Meer info <

Wildpark Planète Sauvage - Pays de la Loire

In Planète Sauvage, in het Pays de la Loire, zwerven dieren vrij rond in een voertuig, op een 10 km lange baan zoals in Afrika! Genezers voor een dag gedurende 7-12 jaar en bivaks in yurt of Afrikaanse tent temidden van dieren ... Ideaal vanaf 2 jaar.
Meer info

Zoo of the Arrow - Sarthe

De prachtige dierentuin La Flèche, in Sarthe, is op menselijke schaal en biedt vele activiteiten voor kinderen. De zeeleeuwenshow, de berenmaaltijd en de lemuren zijn niet te missen. Mogelijkheid om te slapen met de witte wolven van het Noordpoolgebied, witte tijgers en maki's!
Meer info

Dierenpark van Sainte Croix - Moselle

De kinderen zullen in het dierenpark van Sainte-Croix, Moezel, beren, herten, bizons, roedels wolven maar ook rode panda's en poolvossen observeren! Speurtochten, shows voor jongeren, boerderijactiviteiten en ongewone accommodaties, in een hut of een trapper's hut. Vanaf 3 jaar
Meer info

Zoölogisch reservaat van Haute-Touche - Indre

Het dierenpark van de Haute-Touche is een van de mooiste natuurparken in Frankrijk op natuurlijk grondgebied. Het beslaat 436 hectare bos en heide en is de thuisbasis van meer dan 1000 dieren uit alle continenten, in Brenne. Bezoek te voet, per fiets of met de auto voor een safari van 4 km! Voor iedereen.
Meer info

ZooParc de Beauval - Loir-et-Cher

ZooParc de Beauval, in de buurt van Tours, is een van de mooiste dierentuinen in Europa. Een site waar je gigantische panda's en nijlpaarden kunt zien in onderwatervisie! Drie boeken met spelletjes en raadsels worden aangeboden aan jonge avonturiers van 5 tot 7 jaar oud: elk zal veel informatie over dieren ontdekken.
Meer info

Safari van Peaugres - Ardèche

De Peaugres Safari, in de Ardèche, biedt uitstapjes in 4X4 om dicht bij alle dieren van de Afrikaanse vlakte te komen, wandelingen in het maanlicht en wandelingen in het midden ... beren! Speurtocht en educatieve zones. Voor het hele gezin.
Meer info

Safari-dierentuin van Thoiry - Yvelines

In Thoiry, in de buurt van Parijs, ontdekken families in hun auto meer dan honderd soorten dieren die vrij in het reservaat evolueren en vervolgens oog in oog staan ​​met de leeuwen, dankzij een glazen tunnel! Aantrekkelijke dierenvoeding voor kinderen. Tot september 2017 zijn 16 levensgrote dinosaurussen te zien in het park.
Meer info

Zoölogisch park van Amnéville - Moezel

De originaliteit van de dierentuin van Amnéville, in Lorraine, zijn de vier shows die elke dag worden gegeven van half februari tot half november door tijgers, zeeleeuwen, roofvogels en papegaaien. De dierentuin biedt ook stages voor kinderen om het beroep van genezer (7-12 jaar) of trainer (9-14 jaar) te leren, op reservatie.
Meer info

Apenberg - Bas-Rhin

Op de Monkey Mountain in de Elzas zien de kinderen 200 Barbary makaken in semi-vrijheid leven! De apen komen knabbelen in de handpopcorn die bij de ingang wordt verdeeld. Boswegen worden afgebakend en een schattenjacht voor gezinnen wordt verspreid, met een beloning ...
Meer info

Dierentuin en het botanische park van Mulhouse

Het Zoölogisch Park van Mulhouse presenteert meer dan 1200 dieren. Het wijdt een gebied aan de Arctische fauna met soorten zoals de gevaarlijke ijsbeer ... Speeltuin en mini-boerderij waar kinderen kunnen aaien. Een gratis applicatie biedt games en verbeterd bezoek!
Meer info

Bird Park - Ain

Het Parc des Oiseaux in Ain herbergt een fascinerend universum van 35 hectare waar de natuur koningin is en de vogels koningen! Speeltuinen, een treintje en shows voor de allerkleinsten. Tijdens de lente- en zomervakantie worden workshops voor kinderen georganiseerd. Vanaf 3 jaar
Meer info

Cerza zoo - Normandië

De wandeling in de wildernis in de Cerza-dierentuin in Normandië is verdeeld in twee circuits met wandeltocht en safaritrein. De dieren leven in grote natuurlijke gebieden op meer dan 60 hectare. Om absoluut te zien: de neushoorn en de vallei van de bruine beren!
Meer info

Alligator Bay - Engels kanaal

Rillingen op Alligator Bay, aan de voet van de Mont Saint-Michel, ontdek een alligator-kas. Tijdens een loop observeren ze 200 alligators en krokodillen en betreden een labyrint dat wordt bewoond door 200 boa's en leguanen: uitzonderlijke speelplaatsen! Op de boerderij kunnen de 300 gigantische schildpadden worden gekoesterd. Vanaf 3 jaar
Meer info

Sigean African Reserve - Aude

De Réserve Africaine de Sigean heeft meer dan 3.800 dieren en beslaat 300 hectare. Met de auto of te voet, beleef het spektakel van het wilde leven op een natuurlijke plek: olifanten, beren, neushoorns, zebra's, struisvogels ... Notitieboeken en kleurpagina's voor peuters, voorzien van kleurpotloden.
Meer info

Bioparc van Doué-la-Fontaine - Pays de la Loire

Bioparc, gelegen op 14 hectare in Maine-et-Loire, herbergt bijna 130 diersoorten, gefokt voor hun bescherming. Voor kinderen, dieren om aan te raken en te klimmen, een kinderdagverblijfbezoek en bevoorrechte dieren ontmoetingen achter de schermen ...
Meer info

Feline Park - Ile-de-France

In een bos van 71 hectare ontdekken kinderen katten van over de hele wereld in Seine-et-Marne. Fascinerende dieren die we zo dicht mogelijk benaderen! Het park herbergt ook meer dan 50 maki's op een eiland, biedt een circuittrein, de Trans'Félins en een film in 4D over het leven van een tijgerin ...
Meer info

Zoölogisch park van Parijs

Het Zoological Park wacht op je voor een reis om duizend dieren uit alle horizonten te ontdekken, over vijf regio's van de wereld ... in Parijs! Workshops, rondleidingen voor kinderen "Op het spoor van de wolven" of "In vogelvlucht" en organisatie van een verjaardag met schattenjacht vanaf 4 jaar.
Meer info

Dierenpark van de Auvergne

Het dierenpark van de Auvergne is het enige park in Europa dat gespecialiseerd is in wilde dieren in de bergen: rode panda's en sneeuwpanters uit de Himalaya, lynx en gemzen van het Mont-Blanc-massief, giraffen en leeuwen van Mount Kenya. Voor de allerkleinsten: privévoer van giraffen, workshop "Sporen van dieren" en bezoek "Roofdieren en prooi".
Meer info

Beaumarchais-reservaat - Safaritrein - Loire-vallei

Aan boord van de Safari-trein, in het Beaumarchais-reservaat in de buurt van Amboise, ga je naar big game! Wilde zwijnen, herten, struisvogels ... Een gids legt uit dat wilde zwijnen modder zijn om zichzelf te beschermen tegen parasieten, dat de struisvogel tot 70 km / u rent om te ontsnappen aan roofdieren en dat de bizon een ton weegt ...
Meer info

Ontdekken:Opmerkingen:

 1. Khristian

  Het uitstekende antwoord, dapper :)

 2. Maut

  Het lijkt mij een uitstekend idee

 3. Clevon

  Mee eens, het is een grappig stuk

 4. Burn

  Je hebt geen gelijk. We zullen bespreken. Schrijf in PB.

 5. Jerric

  Welke woorden ... De fenomenale zin, bewonderenswaardigSchrijf een bericht