Welzijn

De 12 detox-tips van de redactie

De 12 detox-tips van de redactie


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Na de excessen van de feestdagen en de taart van koningen, is het tijd om de lijn te vinden ... Hoe te doen? De editor geeft je zijn tips detox.

Agnes

 • Ik ben aan het eten vissoep voor meerdere dagen. Het recept is eenvoudig en het hele gezin houdt van: kook 1,5 liter kokend water, voeg een Kub-bouillon, 2 theelepels paprika, 1 ui, 3 vis (zalm, kabeljauw, zeeduivel) en wortelen toe. Je hoeft alleen maar te koken en te genieten. Deze soep is de volgende dag nog beter, verwarmd en verfraaid, bijvoorbeeld koraal linzen, die je apart hebt gekookt.

Karine

 • Om me aan het begin van de maaltijd te blokkeren en vitamines op te vullen, Ik eet elke avond soep aan het begin van de maaltijd. Ik beveel de biologische groentesoep van Picard aan, die uitstekend is. Ik loop ook een beetje meer dan normaal en bovenal stop ik mezelf gedurende veertien dagen terwijl ik alles heb geëlimineerd ...

Odile

 • 'S Ochtends eet ik een halve pomelo met een kleine kom muesli in koude melk en twee grote koppen groene thee, die ik ook de hele dag drink. 'S Middags verwijder ik de sauzen en tijdens theetijd, sta ik mezelf twee clementines toe. 'S Avonds eet ik een soep en een grote groene salade. Ik pas dit toe gedurende minimaal vijf dagen en indien nodig maximaal twee weken.

Frédérique

 • Ik drink veel kruidenthee. Ik bereid er een met gember en verse munt (het is voldoende om op het laatste moment plakjes verse gember toe te voegen en munt toe te voegen), en ik wissel af met een infusie met tijm, die de spijsvertering vergemakkelijkt en activeert het immuunsysteem.

Camille

 • Na de vakantie Ik hervat een normaal dieet door meer nadruk te leggen op groenten. Ik neem ook het weekend om een ​​lange ballad te gaan met mijn kinderen.

Halima

 • Ik raad aan te voet te wandelen! Niets leuks om te elimineren. Laat de auto gewoon achter in de garage of neem de metro of een station, of verleng de wandeling van de hond!

1 2Opmerkingen:

 1. Ifor

  Een absurde situatie bleek

 2. Abiah

  het is niet logisch

 3. Gura

  Hoe absurd

 4. Navarre

  Ja, nu is het duidelijk ...Anders begreep ik niet meteen waar het verband met de titel zelf ligt...

 5. Acair

  check het, check het uit.

 6. Akinokasa

  Not quite understood that you wanted to say about it.

 7. Kiernan

  Is dankbaar voor de hulp in deze kwestie, hoe kan ik u bedanken?Schrijf een bericht