Bewakingsmodus

De pot? Elke beurt

De pot? Elke beurt


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vandaag verwelkomt Patrick, onze Super Nanny, een eregast: de pot van Tristan. Hoe zullen de kinderen reageren? En hun moeders? Ontdek het snel!

 • Op de tafel liggen de kleurrijke reliëfs van een maaltijd van puree. Ik begon amper de tafel schoon te maken toen mijn drie imps terugkwamen, geleid door een Tristan die met zijn pot zwaaide alsof het de Davis Cup was.
 • "Geen probleem, man, we gaan zitten."
 • Ik liet mijn spons los omdat Tristan, die de broek in een kurkentrekker heeft laten vallen, al probeert zijn luier kwijt te raken.
 • "Een seconde, laten we ons organiseren." Ik leg het een beetje uit elkaar en ga zitten. Onmiddellijk bied ik hem een ​​boek met harde kaft om hem te laten wachten. Een kleine hand trekt aan mijn shirt.
 • "Ik ook, ik wil de pot," vertelde Bambi me.
 • "Ik ook", zegt Sam.
 • Al snel staan ​​de drie langs de muur, als op parade. Plots ging de deurbel. Ik ga me openen en ontdek Jeanne, de moeder van Sam.
 • "Ik heb mezelf even kunnen bevrijden, vertelde ze me, en ik wilde mijn kleintje kussen."

1 2Opmerkingen:

 1. Howe

  Het is jammer dat ik het nu niet kan uitdrukken - er is geen vrije tijd. Maar ik zal terugkeren - ik zal noodzakelijkerwijs schrijven dat ik over deze vraag denk.

 2. Coyotl

  Nieuwsgierig. Misschien zal ik me abonneren op de RSS. :)

 3. Nikodal

  Zie Mona voor algemene ontwikkeling, maar het had beter kunnen zijn,

 4. Igasho

  It is very a pity to me, I can help nothing, but it is assured, that to you will help to find the correct decision. Wanhoop niet.

 5. Orvelle

  I apologize, it doesn't quite come close to me. Wie kan er nog meer zeggen?

 6. Ari

  Exclusief idee))))

 7. Bardene

  Het spijt me, maar naar mijn mening heb je geen gelijk. Ik ben verzekerd. Laten we bespreken. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.Schrijf een bericht