Je kind 3-5 jaar

The Magic Parrot: Episode 1

The Magic Parrot: Episode 1


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Cap op een leuk avontuur! Dat van een kleine jongen, Quentin, en zijn magische papegaai. Waarom magie? Je zult het snel ontdekken ...

 • Er was eens een jongen genaamd Quentin die een magische papegaai had. Deze papegaai was in staat om de wind te beheersen.
 • Een mooie ochtendterwijl Quentin was gaan wandelen, arriveerde hij in een haven. De vissers sliepen in hun boot en wachtten tot de wind opsteeg.
 • " Wat zou je tegen een klein briesje zeggen? De jongen vroeg zijn vogel, en de papegaai knikte en liet zijn vleugel over zijn bek glijden.
 • Plots blies een tocht de zeilen. De matrozen, wakker geschrokken, sprongen uit hun boot en vielen in het water.
 • "Ha ha!" Quentin lachte en zag de opwinding die hij net had uitgelokt. Niemand had zijn rit gespot, behalve de kapitein van de grootste zeilboot.
 • " Ahoy! Quentin kwam dichterbij en de kapitein vroeg hem: Vertel me, kleine, Ik heb gedroomd waar je papegaai de wind in kan krijgen? "
 • " Uh ... mijn papegaai heeft wat krachten. De kapitein keek de jongen met heldere ogen aan: "Zou je met ons de wereld rond willen gaan? "
 • "Waarom niet", zei Quentin, die van avontuur hield, en hij stapte aan boord en hij had een vreemd gevoel toen hij de matrozen zag donker en ongeschoren. Maar de kapitein vertelde hem op een geruststellende toon: "Het zal genoeg zijn om de wind te blazen die ik zal vragen en u zult doen wat u wilt van uw dagen!"

Hier is Quentin en zijn papegaai aan boord voor een grappige reis ... de 2e aflevering.

Een verhaal geschreven door Olivier Muller geïllustreerd door Frédéric Pillot, gepubliceerd in het tijdschrift Toboggan, Milan jeunesse.Opmerkingen:

 1. Cochise

  Je laat de fout toe. Ik kan mijn positie verdedigen. Schrijf me in PM, we zullen het afhandelen.

 2. Samuktilar

  Ik ging per ongeluk naar het forum en zag dit onderwerp. Ik kan je helpen met advies. Samen kunnen we een oplossing vinden.

 3. Dashicage

  Het is jammer dat ik nu niet kan spreken - ik heb het erg druk.Maar ik zal terugkeren - ik zal zeker schrijven wat ik denk.

 4. Chess

  Je hebt ongelijk. We moeten bespreken. Schrijf me in PM, spreek.

 5. Mitcbel

  Daarin is er iets. Dankzij de uitleg.Schrijf een bericht